De beste aanbiedingen: goedkope games, gadgets en andere gear (week 8)

  Ook deze week is er een manier om op centen te letten. Zo sommen wij hier enkele interessante acties op waardoor je voor een scherpe goedkopere prijs kunt gamen. Voor zowel PlayStation-, PC- als Xbox One (X) gamers staan er een hoop leuke acties klaar.

  Toffe Xbox One deals

  Liefhebbers van EA games moeten deze keer even opletten. Tijdens de Xbox Live Deals met Gold wordt er een ware EA sale gehouden, waarbij heel veel titels met korting worden aangeboden. Voorbeelden van de games zijn A Way Out (€7,50), De Sims 4 (€10,00) en Titanfall 2 (€4,50). In sommige gevallen wordt er ruim 75% korting bovenop de aankoopprijs gesmeten.

  Voor meer info, kijk op xbox.com. Hier kunnen veel games worden gekocht in de Xbox Marketplace. De Xbox One aanbiedingen zijn geldig tot en met dinsdag 25 februari.

  Goedkopere PlayStation games

  Wil je A Way Out niet op de Xbox One spelen, maar op de PlayStation kan kun je deze game nu voor €14,99 in de PlayStation Store aanschaffen. Er is deze week een hele waslijst aan kortingen op titels in de PlayStation Store. Zo wordt onder andere Star Wars Jedi: Fallen Order (€44,99), Days Gone (€29,99) en Need For Speed Heat (€34,99) met korting aangeboden.

  Andere titels die opvallen zijn Just Cause 4 Complete edition voor €24,49 en Ark voor maar €9,99. Mogelijk zit er ook wat voor jou tussen. Zie voor meer informatie ook de PlayStation Store.

  Star Wars Fallen Order PC

  Star Wars Jedi Fallen Order is op het moment €44,99 op de PlayStation, maar dat kan goedkoper.Je moet dan alleen niet voor de PlayStation-versie gaan, maar de PC editie. Ben jij dus iemand die graag achter zijn computer speelt dan kun je de game goedkoop digitaal inslaan. Via cdkeys.com wordt een downloadcode voor de game maar €27,39 aangeboden.

  Wil jij weten of deze titel iets voor jou is? Wij publiceerden eerder een Star Wars Jedi Fallen Order review. In deze review gaven we de game een 9,0. Dit komt voornamelijk door de heerlijk uitdagende combat, grote diversiteit aan vijanden, het gevoel alsof je een Lara Croft in een Star Wars-wereld bent en juist de ervaring dat je een verhaallijn echt beter en beter ziet worden.

  Nedgame Wintersale

  Om de koude winter te vieren, houdt Nedgame een wintersale. Tijdens deze uitverkoop worden flink wat titels met korting aangeboden. De meest opvallende aanbieding is nog wel dat je nu goedkoop een Xbox One X in de wacht kunt slepen. Mocht je die nog niet hebben om andere toffe games uit deze speciaal te spelen, dan is dit je kans. De console kost nog maar €288.

  Ben je een Forza fan dan kun je de Xbox One X Forza 4 LEGO Speed Champions editie voor die prijs binnenhalen. Voor Star Wars-liefhebbers is er een Xbox One X Star Wars Jedi: Fallen order pakket. Teves worden er tientallen PlayStation 4 en Xbox One titels met korting wegggevene. Sommige titels zijn maar €5 (denk aan For Honor en Dissidia Final Fanrasy voor de PlayStation 4).

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.