Fans mogen zelf muziek gaan maken voor explosieve DOOM Eternal wedstrijd

  Op 20 maart kunnen spelers eindelijk aan de slag met DOOM Eternal, het explosieve vervolg op de enorm succesvolle reboot in 2016. Voor het zover is hebben fans ook de kans om hun eigen bijdrage te leveren aan de shooter. Bethesda Benelux organiseert namelijk een heuse Musical Battle.

  De uitgever nodigt bands en artiesten uit om zelfgemaakte nummers die geïnspireerd zijn om DOOM in te sturen voor 13 maart. Vervolgens worden de beste nummers geselecteerd, waarbij de artiesten het vervolgens live mogen gaan uitvechten in AFAS Live. Dat zal gebeuren tijdens de speciale pre-release party voor DOOM Eternal op 18 maart.

  Het beste nummer zal worden gekozen door een combinatie van een publieke stem via social media en een jury. De jury bestaat uit een afgevaardigde van Bethesda, internationale DJ en producer Mark Sixma en XGN’s eigen Richard Verweij.

  Eer en prijzen voor de winnaar

  De artiest die de adrenaline-gevulde wedstrijd uiteindelijk wint, gaat niet alleen maar naar huis met een onmetelijke hoeveelheid eer. Op de terugweg zal diegene namelijk ook een Collector’s Edition van DOOM Eternal, DOOM-kleren van Difuzed en een toetsenbord van MSI mee naar huis slepen.

  Wil je bij de finale in AFAS Live zijn, dan kan je kaarten kopen voor 3,99 euro plus servicekosten vanaf 25 februari. Het geld dat hierbij wordt opgehaald zal gaan naar het goede doel Four Paws, dat zich inzet om dieren te helpen die leven in helse omstandigheden. Naast het bijwonen van de finale kan je bij het evenement natuurlijk ook zelf aan de slag gaan met DOOM Eternal.

  DOOM Eternal

  Verkijgbaar vanaf 20 march 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.