De Predator Orion 7000 biedt het neusje van de zalm in een pre-built gaming PC

News
dinsdag, 18 juli 2023 om 13:00
acer predator orion 7000f1684927422
Wil je genieten van de mooiste graphics en de beste prestaties, dan hoef je niet meer zelf een gaming PC in elkaar te sleutelen. De Predator Orion 7000 van Acer biedt namelijk het neusje van de zalm in een pre-built PC.
Als je zelf een gaming PC wil bouwen, dan zijn er tegenwoordig talloze guides te vinden om je een handje te helpen. Maar alsnog is het voor veel mensen een spannende uitdaging, helemaal als je gevoelige onderdelen in je handen hebt die honderden euro’s kosten, zoals een processor.
Gelukkig kan je tegenwoordig ook kiezen voor een pre-built gaming PC. Dat scheelt niet alleen een aantal zweterige momenten, je kan er ook direct mee aan de slag wanneer je het pakket in huis hebt. Zo heeft Acer een nieuwe versie van de Predator Orion 7000 gelanceerd. De Orion 7000-lijn is het hoogste segment van gaming PC’s van het bekende Taiwanese bedrijf.

PC games draaien als een zonnetje

Dat de Predator Orion 7000 in het hoogste segment van Acer valt, wordt meteen duidelijk wanneer je een blik werpt op de specificaties van de gaming PC. Je kan namelijk aan de slag met een Nvidia GeForce RTX 4090 en de nieuwste generatie van Intel processors. De RTX 4090 is niet alleen met afstand de krachtigste videokaart van het moment, je kan ook profiteren van alle voordelen die DLSS 3 te bieden heeft.
Daar houdt het ook niet bij op met de specs van de Predator Orion 7000. Zo kan je kiezen voor maximaal 64GB aan DDR5 RAM en lekker veel SSD-opslag voor je favoriete games. De onderdelen worden ondertussen gekoeld met FrostBlade 2.0 fans en een AIO waterkoeler voor de processor. En natuurlijk is het geen gaming PC zonder RGB-verlichting, die je goed kan zien dankzij het tempered glass paneel.
En als je in de toekomst toch nog een aantal onderdelen wil vervangen in de Predator Orion 7000, dan is dat zo gepiept. De kast heeft namelijk een ontwerp die je zonder gereedschap kan openen. Zo weet je dat je niet alleen nu bent uitgerust met de beste hardware, maar ook in de toekomst.