Daisy Ridley verrast door nieuwe Star Wars film

News
maandag, 27 november 2023 om 9:00
star wars 9 titel van film mogelijk gelekt 146469
Eerder kwam het nieuws dat Daisy Ridley al zou terugkeren als hoofdpersonage Rey uit de Star Wars films. Nu gaf ze, in een gesprek met Collider, een inkijkje in het plot van de film.
De nog titelloze film, geregisseerd door Sharmeen Obaid-Chinoy, werd aangekondigd tijdens de Star Wars Celebration 2023 en dient als een vervolg op de Sequel Trilogie. Het verhaal speelt zich vijftien jaar na de gebeurtenissen in Star Wars: Episode 9 - The Rise of Skywalker af, waar Rey zich wilt gaan focussen op het herstel en het renoveren van de Jedi Order.
Ridley benadrukte haar opwinding, ondanks dat de film niet helemaal volgens haar verwachtingen verloopt. Haar woorden wekken nieuwsgierigheid op naar de onverwachte wendingen en ontwikkelingen in het Star Wars-verhaal, terwijl fans speculeren over wat er zich afspeelt in deze nieuwe fase van de geliefde saga.
De actrice vertelde dat ze positief verrast werd door het scenario in het script. Het was niet wat ze verwacht had, maar ze vond het nogal een erg goed verhaal. Dat laat ze weten in het gesprek met Collider.

Nieuwe topman voor Star Wars

Voor Star Wars is er deze week ook nog een andere grote aankondiging geweest. Dave Filoni, de man achter de geanimeerde Star Wars-series en Ahsoka, is namelijk gepromoveerd tot Chief Creative Officer bij Lucasfilm. Filoni wordt nu niet alleen betrokken bij series, maar ook al vanaf het begin bij de Star Wars-films die nog uit gaan komen.