CD Projekt RED bevestigt: Cyberpunk 2077 krijgt multiplayer

  De nieuwste titel van de Poolse ontwikkelaar CD Projekt RED, Cyberpunk 2077, krijgt multiplayer. Dat heeft de maker bevestigd. Er gingen al langer geruchten dat de ontwikkelaar van The Witcher-titels bezig was met een multiplayer modus voor Cyberpunk 2077 en die zijn nu bevestigd.

  Dat heeft ontwikkelaar CD Projekt RED laten weten via Twitter.

  Met de tweet laat de ontwikkelaar weten dat zij bezig is met de multiplayer modus voor Cyberpunk 2077, maar dat wij deze niet hoeven te verwachten tijdens de lancering in april 2020. In een tweede tweet laat CD Projekt RED weten dat er ook nog meerdere DLC's voor Cyberpunk 2077 zullen verschijnen en dat deze gratis zijn. Ook de multiplayer wordt later toegevoegd aan de game, maar een datum daarvoor is niet bekendgemaakt.

  Cyberpunk 2077 krijgt multiplayer en gratis DLC

  De aankondiging van een multiplayer modus is bijzonder, want de ontwikkelaar heeft zich vooral gericht op singleplayer-ervaringen en de eerste tijd na de lancering van de game is de titel ook nog steeds singleplayer only. Naast de toevoeging van de multiplayer komt er ook nog meer singleplayercontent, al houdt CD Projekt RED nog de lippen stijf op elkaar over dat laatste.

  Cyberpunk 2077 komt op 16 april 2020 uit voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

  Cyberpunk 2077

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.