Cyberpunk 2077 krijgt live-action verfilming

News
vrijdag, 06 oktober 2023 om 14:00
cyberpunk 2077 phantom libertyf1686506297
Kort na lancering wist Cyberpunk 2077 zich niet bijzonder geliefd te maken. Maar dankzij updates is de game steeds beter geworden en een succesvolle anime-serie in de wereld van de game bracht ook wat positieve aandacht. Nu is onthuld dat er een tweede serie of film komt.
Dankzij updates en een grote uitbreiding is Cyberpunk 2077 weer helemaal populair. Veel spelers die in eerste instantie teleurgesteld waren in de game kunnen er nu eindelijk wel van genieten. Er is ook in de toekomst van de franchise het nodige om naar uit te kijken, zoals een nieuwe game en een live-action verfilming, zo blijkt.
Daarvoor werkt CD Projekt Red samen met Anonymous Content, een bedrijf dat eerder werkte aan films en series als Mr. Robot, True Detective en The Revenant. Er is verder niet veel bekend over dit project. Het verkeert in een vroeg stadium en heeft bijvoorbeeld nog geen schrijver.

Krijgt Cyberpunk 2077 een film of een serie?

Ook is niet duidelijk wat dit live-action project precies wordt. Cyberpunk: Edgerunners was een serie, maar het is niet gezegd dat dit live-action project dat ook wordt. Mogelijk is er een film op komst.
De Cyberpunk-reeks heeft al wat grote sterren aan zich gebonden in de vorm van Keanu Reeves en Idris Elba. Als het verhaal van de serie nauw verbonden is aan dat van de game kan het zijn dat we één van hen (of beiden) terugzien. Uiteraard is het nog te vroeg om daar vanuit te gaan: misschien komt er wel een geheel nieuwe cast.

Populair Nieuws