Je kan je PS5 nu op een opmerkelijke manier gaan koelen

News
vrijdag, 06 oktober 2023 om 14:30
EK Water Blocks heeft recentelijk een opmerkelijk product onthuld dat de interesse wekt van gamers en technologie-enthousiastelingen: een waterkoelblok speciaal ontworpen voor de PS5, om de console zo goed mogelijk te koelen.
Het EK Water Blocks PlayStation 5 waterkoelblok is niet geschikt voor degenen die aarzelen om hun console te openen en modificeren. Het installeren van dit koelblok vereist gedetailleerde demontage, inclusief het verwijderen van de printplaat, wat geen eenvoudige taak is. Ga je wil de uitdaging aan, dan belooft het indrukwekkende koelprestaties te leveren.
Natuurlijk gaat kwaliteit gepaard met kosten. Het waterkoelblok op zichzelf heeft al bijna een prijskaartje van 450 euro, en dit is slechts het begin van de investering. Extra componenten zoals een radiator, pomp en buizen zijn nodig om het systeem volledig operationeel te maken, wat kan resulteren in aanzienlijke kosten voor diegenen die streven naar de best mogelijke koeling voor hun waardevolle gamingconsole.

Wanneer kan je je PS5 omtoveren?

EK Water Blocks is van plan is om de eerste eenheden eind oktober van dit jaar te leveren, waardoor gamers die bereid zijn te investeren in deze upgrade hun PlayStation 5 kunnen transformeren in een watergekoeld meesterwerk. De installatie is ontworpen om te passen in standaard ATX-moederborden, waardoor mATX-behuizingen perfect zijn voor een watergekoelde PS5. Daarnaast voegt de D-RGB-verlichting aan de voorkant en de plexi-uitsnede een visuele flair toe om je console nog wat aantrekkelijk te maken.
In het algemeen lijkt het erop dat EK Water Blocks met dit PlayStation 5 waterkoelblok een optie biedt voor gamers die bereid zijn te investeren in zowel prestaties als stijl. Het zal interessant zijn om te zien hoeveel de waterkoeling de prestaties van de PS5 kan verbeteren en of het dus echt de investering waard is.

Populair Nieuws

Laatste Reacties