CW werkt aan Gotham Knights serie

News
woensdag, 15 december 2021 om 16:00
gotham knightsf1649944140
The CW heeft al verschillende DC personages tot leven gebracht in een TV-serie. Series waaronder The Arrow en The Flash zijn vooral populair. Het bedrijf zoekt nog steeds naar nieuwe verhalen om series van te maken, waaronder Gotham Knights waar aan gewerkt zal worden.
Volgens The Hollywood Reporter zal de serie geschreven worden door drie schrijvers van de serie Batwoman. Dit is ook bevestigd. De serie wordt geen spin-off van Batwoman en zal ook niet iets te maken hebben met de game die in 2022 uitkomt. De schrijvers zullen dus ook veel vrijheid hebben in het verhaal van de serie.

Waar gaat de Gotham Knights serie over?

De serie gaat over één van de geadopteerde zoons van Bruce Wayne, de man achter Batman. Wanneer Wayne vermoord wordt, verzamelt één van zijn zoons een team van superhelden bij elkaar om gezamenlijk de rol van Batman over te nemen. Zonder Batman is Gotham City namelijk een stuk gevaarlijker geworden. Het is dus best een uitdaging voor het team om de rol van de gevreesde vigilante over te nemen.
Naast de beknopte samenvatting is er verder nog weinig bekend over de serie. Het is namelijk niet duidelijk welke zoon dit team bij elkaar zal moeten gaan verzamelen. Bruce Wayne heeft namelijk meerdere geadopteerde zoons. Dit zal pas echt duidelijk worden wanneer de productie van de serie vordert. Wanneer Gotham Knights te zien zal zijn is ook nog niet bekend.

Populair Nieuws