12 Days of Christmas dag 8: WIN een Destiny 2 Beyond Light Collector’s Edition + PS4 code t.w.v. 199 euro!

News
woensdag, 15 december 2021 om 15:00
12 days of christmas overzichtf1638274010
Tromgeroffel. Dag 8 is aangebroken van de 12 Days of Christmas wordt een hele speciale! ! XGN viert deze maand feest en geeft daarom om de dag een mooie prijs weg aan jullie, de community van XGN. Vandaag gaan we op de Destiny-toer met een mooie Collector's Edition die inmiddels nergens meer te koop is.

12 Days of Christmas Dag 8: een Destiny 2 Beyond Light Collector's Edition + PS4 gamecode t.w.v. 199 euro!

Deze Collector's Edition is al tijden stijf uitverkocht. Wij hebben er, dankzij Vertigo 6, nog eentje op de kop weten te tikken. Met deze Collector's Edition kan je Destiny 2: Beyond Light beleven zoals nooit tevoren. In deze editie zit een PS4 gamecode voor Beyond Light Deluxe Edition en een gegoten Splinter of Darkness replica met licht, een Europa Explorer’s tas, een Europa Explorer’s drinkfles, een mysterieus logboek en meer ontdekkingen over Europa. Dit hele pakket is echt een hebbeding voor de echte Destiny fan!
destiny 2 beyond collectors editionf1639566080

Hoe kun je winnen?

Meedoen is heel makkelijk en kan op twee manieren: voor jezelf of voor een ander. Voor jezelf meedoen? Wees lekker pro-actief en positief op de website. Meedoen aan de prijs, doe je door leuke berichtjes achter te laten onder artikelen of op de reactie van iemand anders. Zo simpel is het! Meer is natuurlijk beter, maar al vanaf één berichtje doe je mee! Reageer ook onder dit bericht, zodat we weten dat je mee wil dingen naar deze prijs.
Meedoen voor een ander? Deze actie zal ook op Facebook en Twitter verschijnen. Wil je iemand anders laten winnen, deel het bericht dan vooral met hen door ze te taggen! Wie weet win jij de prijs dan voor iemand anders.
Liever meedoen aan een andere winactie? Bekijk dan hier het overzicht. Je mag ook meedoen aan de andere win-acties, maar je kan maar één keer winnen.
De winnaar van de deze actie maken we met kerst hier op de site bekend. Deze Destiny 2 Beyond Light Collector's Edition + PS4 key is te winnen dankzij Vertigo 6 en we bedanken hen dan ook voor het ter beschikking stellen van deze geweldige prijs!