Eigen PS5 DualSense controller bouwen is nu mogelijk!

News
donderdag, 28 januari 2021 om 16:00
colorwaref1611839922
De PlayStation 5 DualSense komt momenteel maar in één variant: wit met zwart. Die kleur is niet voor iedereen favoriet. Via Colorware kun je nu een PS5 DualSense controller in alle kleuren van de regenboog bouwen, waardoor deze lekker persoonlijk wordt. Ook kun je met een Xbox Series X controller aan de slag.
Via de website Colorware kun je nu je eigen, persoonlijke DualSense controller samenstellen. Als je dus niet zo op de standaard wit met zwarte controller zit te wachten, ben je hier aan het juiste adres. De fabrikant laat je namelijk zelf de kleuren kiezen van de controller. Alles is mogelijk en de keuze is niet beperkt tot alleen de witte gedeelten van de DualSense controller. De controllers zijn vanaf 106 dollar te koop.
Je kunt daarbij de handvaten, het middenstuk, de actieknoppen en de D-pad en het touchpad volledig naar wens aanpassen. Naast de kleuren die je kunt selecteren kun je voor een glanzende of een matte look gaan, maar de knoppen hebben altijd een satijnen afwerking. De analoge sticks zijn helaas niet aan te passen. Elke aanpassing die je doet, kost mogelijk wel wat extra's. Zo kost een gravure op de controller bijvoorbeeld 20 dollar en kosten de aangepaste knoppen 10 dollar.
mando ps5f1601449494
Of Sony blij is met de mogelijkheid om je DualSense aan te passen is niet bekend, maar gezien de consolefabrikant ook al niet blij was met de faceplatefabrikant CMP Shells, is die kans klein. Naast de DualSense controller kun je ook de controller van Microsoft onder handen nemen.

Naast DualSense ook Xbox Series X controller aan te passen

Colorware biedt ook de mogelijkheid om een aangepaste Xbox Series X controller te kopen. Ook in dit geval kun je kiezen voor een matte of glanzende look. Daarbij kun je de voorkant en de achterkant een andere kleur geven, en de D-pad in een felle kleur bestellen. De triggers en bumpers zijn niet aan te passen bij deze variant en datzelfde geldt voor de actieknoppen. De Xbox Series X controller is vanaf 99 euro te koop, afhankelijk van de opties die je kiest en of je een gravure wil.