Cursed seizoen 2 annulering maakt fans woest

News
maandag, 12 juli 2021 om 14:30
widjifc8lvtb fullf1577120416
Cursed seizoen 2 gaat er niet komen. Zo maakt Deadline bekend. Hoewel Cursed oorspronkelijk een jaar geleden verscheen, zijn fans toch boos dat Netflix de serie nu alsnog annuleert.
De fantasieserie rondom een befaamd personage uit de legende van Koning Arthur kwam oorspronkelijk op 17 juli 2020 uit. Fans zaten sindsdien te wachten op een aankondiging rondom een tweede seizoen, maar volgens Deadline heeft Netflix de serie alsnog stilletjes geannuleerd. 13 Reasons Why-actrice Katherine Langford speelde de hoofdrol in de serie.
De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Frank Miller en Tom Wheeler. Het tweetal was tevens uitvoerend producent voor de serie. Wheeler was de showrunner voor de Netflix Original-serie.

Cursed seizoen 2 annulering lang niet de enige

Cursed is zeker niet de enige Netflix Original-serie die gesneuveld is. Dit jaar heeft Netflix al flink wat series opgedoekt. Zo kwamen er onder andere annuleringen voor White Lines, The Dutchess, The Irregulars en Jupiter's Legacy. Alle deze series werden al na één seizoen stopgezet.
Toch doet Netflix dit niet met iedere serie, want The Witcher krijgt bijvoorbeeld wel een tweede seizoen. De releasedatum voor het nieuwe seizoen werd afgelopen weekend bekendgemaakt tijdens Witchercon. De serie keert dit jaar nog terug.

Populair Nieuws