Crash Bandicoot merchandise gelekt met mogelijke PS5 redesign

News
donderdag, 11 juni 2020 om 15:30
xgn google image
We hebben niet veel meer gehoord van Crash Bandicoot sinds de N. Sane Trilogy, maar de mascotte van PlayStation duikt nu ineens weer op. Er is namelijk merchandise gelekt met een redesign voor Crash.
Ondanks dat Crash Bandicoot al op meerdere platformen is verschenen, staat het personage veelal bekend als een PlayStation mascotte. Zo vreemd is dat ook niet, want de eerste vijf titels in de franchise waren exclusief voor de PlayStation 1.
Vlak voor de PlayStation 5 reveal event van vanavond duikt Crash Bandicoot ineens weer op. Niet in een game, maar in merchandise van het personage en zijn vriendin, Tawna Bandicoot. De foto’s van de merchandise zijn via Twitter gelekt door iWanderr.

Nieuwe look voor Crash Bandicoot

Het meest opvallende van het beeldje van Crash Bandicoot is de redesign van het karakter. Hij heeft niet langer het uiterlijk van de N. Sane Trilogy uit 2017, maar lijkt meer op de Crash uit de mobiele game die dit jaar in gelanceerd.
Daarmee kan de merchandise bedoeld zijn voor liefhebbers van die titel, maar het kan ook een hint zijn naar het PS5 reveal event vanavond. Wij zullen er niet raar van opkijken als er een Crash Bandicoot game voor de PS5 wordt aangekondigd. Om 10 uur Nederlandse tijd vanavond zullen we het weten, wanneer het langverwachte evenement van start gaat. Wil je weter waar de het PS5 reveal event kan kijken, neem dan een kijkje in dit artikel.