De Coolblue PS5 loting trok 80.000 deelnemers

  De Coolblue PS5 loting heeft gigantisch veel aandacht gekregen. Dit is niet zo gek, aangezien de console, vooral nu, heel schaars is tijdens de release. Coolblue heeft laten weten dat hun PS5 loting maar liefst 80.000 mensen heeft getrokken. Hier zaten volgens de winkel wel veel dubbele en foutieve inzendingen bij. In eerste instantie maakte de retailer 180 consoles beschikbaar, nu komen daar 200 bij. In de komende twee weken zal Coolblue iedereen contacteren die heeft gewonnen.

  De Coolblue PS5 loting kwam als een verrassing

  Consumenten die toch nog een poging wilde wagen om een PS5 in handen te krijgen, konden bij Coolblue dat proberen. Tot 18 november, om 10:00 uur, kon iedereen meedoen met het loterijsysteem. Dit ging in de stijl van Sinterklaas, aangezien iedereen een 'schoentje' kon zetten, in de hoop dat zij een PS5 wisten te bemachtigen.

  Natuurlijk zijn 80.000 inzendingen op een voorraad van 380 helemaal niets, maar je weet wat ze zeggen: Nooit geschoten is altijd mis. Coolblue laat op Twitter dan ook weten dat de hoeveelheid aan inzendingen geen goed nieuws is voor de consument. De kans dat jij een PS5 hebt weten te bemachtigen is hier heel klein.

  PS5 nu in Nederland

  Vanaf vandaag is de PS5 officieel in Nederland verkrijgbaar. Iedereen die een tijd geleden al een pre-order heeft weten te bemachtigen kan de console een deze dagen op de deurmat verwachten. Diegene die dit niet gelukt is zullen nog een tijd moeten wachten, veel retailers verwachten namelijk pas weer begin volgend jaar voorraad te hebben. Laten we hopen dat dat iets sneller is, zodat we 2021 in ieder geval in kunnen gaan met een nieuw console.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.