Coolblue begint ook Xbox Series X loting, schrijf je nu in!

News
dinsdag, 07 december 2021 om 15:15
xbox series xf1637772091
De laatste maanden heeft Coolblue al meerdere keren een loting georganiseerd voor de PlayStation 5. De webshop houdt het niet daarbij, want er is nu ook een Xbox Series X loting van start gegaan.
De Xbox Series X en PlayStation 5 zijn allebei ongeveer op hetzelfde moment gelanceerd. We zijn nu een jaar verder en het is alsnog vrijwel onmogelijk om aan één van de twee next-gen consoles te komen. Dat kan grotendeels op het contro van scalpers geschreven worden. Door middel van bots worden exemplaren op de vrije markt namelijk direct opgekocht en verschijnen een paar minuten later voor het dubbele op sites als Marktplaats en Ebay.
Om die praktijk tegen te gaan is Coolblue al een paar keer van start gegaan met een loting voor de PlayStation 5. Iedereen kan zich één keer inschrijven, de gelukkige winnaars worden willekeurig geselecteerd en vervolgens krijgen die mensen die kans om een exemplaar te kopen. Coolblue houdt het niet alleen bij de next-gen console van Sony, want het bedrijf is nu ook met een Xbox Series X loting gekomen. Schrijf je wel snel in, want de loting sluit op 9 december om 10:00!

Zo doe je mee aan de Xbox Series X loting

Net zoals de loting voor de PS5 kan je alleen meedoen via de app van Coolblue. Op die manier kan je je gegevens achterlaten bij het bedrijf en voor de rest duimen dat je geselecteerd zal worden door de webshop. Zoals gezegd mag je per persoon en per adres maar één keer meedoen. Als je de regels probeert de overschrijden, dan zal je naam simpelweg van de hele lijst worden geschrapt.
Bij de loting kan je overigens niet kans maken op een ‘kale’ console. Coolblue verloot namelijk alleen bundels met de Xbox Series X. Voor deze loting kan je kans maken op een Xbox Series X met Halo Infinite of een Xbox Series X met Forza Horizon 5.