12 Days of Christmas dag 4: WIN een Full Size THEC64 t.w.v. 119.99!

News
dinsdag, 07 december 2021 om 15:00
12 days of christmas overzichtf1638274010
BLIEP BLIEP! Het is tijd voor de vierde dag van de 12 Days of Christmas en dit keer gaan we helemaal retro met de meest verkochte thuiscomputer aller tijden, maar dan in een moderne remake! XGN viert deze maand feest en willen jullie, de community, daarom om de dag belonen in aanloop naar kerst. Ben jij klaar voor een trip down memory lane?
Het is decembermaand - feestmaand en dat vieren we bij XGN door cadeaus uit te delen! Gedurende de hele maand december tot aan kerst vieren we feest met de 12 Days of Christmas! Om de dag kunnen jullie een prachtige prijs winnen en daarvoor hoeven jullie alleen maar te doen wat jullie toch al graag doen: reageren! Al kun je ook iemand anders blij maken.

12 days of Christmas Dag 4 - Full size THEC64 retro computer t.w.v. 119,99

De status van de Commodore 64 als ultieme retro spelcomputer is nog steeds onbetwist. De originele Commodore 64 maakte in de jaren '80 furore als thuiscomputer die enorm veelzijdig was en waar enorm veel spellen op uitgekomen zijn. Met deze THEC64 krijg je een full size Commodore 64 in huis met een toetsenbord, Commodore 64, VIC 20 en een Games Carousel.
Deze moderne retroklassieker kan je gewoon via HDMI aansluiten op je TV en levert 720p HD beeld op 60 of 50Hz. De THEC64 wordt vergezeld van een moderne variant van de bekende joystick. Je kan de THEC64 gebruiken om zelf te programmeren of om programma's via cartridge of USB stick te laden. De Games Carousel bestaat uit 64 voorgeinstalleerde games waaronder klassiekers als California Games, Paradroid, Boulder Dash, Attack of the Mutant Camels, Hover Bovver, Iridis Alpha en Gridrunner. Ook recent uitgebrachte games als Galencia en de text adventure Planet of Death zijn voorgeinstalleerd.
De echte retro-gamer kan hiermee helemaal los!
12 days of christmas thec64f1638390691

Hoe kun je winnen?

Meedoen is heel makkelijk en kan op twee manieren: voor jezelf of voor een ander. Voor jezelf meedoen? Wees lekker pro-actief en positief op de website. Meedoen aan de prijs, doe je door leuke berichtjes achter te laten onder artikelen of op de reactie van iemand anders. Zo simpel is het! Meer is natuurlijk beter, maar al vanaf één berichtje doe je mee! Reageer ook onder dit bericht, zodat we weten dat je mee wil dingen naar deze prijs.
Meedoen voor een ander? Deze actie zal ook op Facebook en Twitter verschijnen. Wil je iemand anders laten winnen, deel het bericht dan vooral met hen door ze te taggen! Wie weet win jij de prijs dan voor iemand anders.
Liever meedoen aan een andere winactie? Bekijk dan hier het overzicht. Je mag ook meedoen aan de andere win-acties, maar je kan maar één keer winnen.
Wij geven deze THE C64 weg in samenwerking met Koch Media waarvoor we hen extra willen bedanken. De winnaar van de deze actie maken we met kerst hier op de site bekend.

Populair Nieuws