Cobra Kai seizoen 4 slaat nieuwe richting in

News
maandag, 16 augustus 2021 om 14:30
cobrakai season3 00 26 48 00rf1609260619
Cobra Kai seizoen 4 gaat een nieuwe kant op met de relatie tussen Johnny en Daniel LaRusso. Zo maakt showrunner Josh Heald bekend in een interview met THR. Het nieuwe seizoen moet later dit jaar nog op Netflix verschijnen.
Cobra Kai seizoen 4 brengt als het ware een nieuwe fase voor de relatie tussen Johnny en Daniel. De twee rivalen uit The Karate Kid hebben het in de eerste drie seizoenen van de Netflix-serie flink met elkaar aan de stok gekregen, maar moeten hun verschillen nu aan de kant schuiven. Een groter kwaad is namelijk opgestaan en de twee rivalen moeten nu de krachten bundelen.
Heald doet nu het boekje open over hoe dat vorm gaat krijgen in het vierde seizoen:

Ik kan zeggen, zonder spoilers weg te geven, dat seizoen 4 de belofte inlost van de serie. Er komt antwoord op de vraag wat er gebeurt als deze gasten weer in elkaars leven verschijnen en hoe ze elkaar onder de huid zitten. We hebben ruzies gezien, de gevolgen daarvan, de (te felle) reacties en nu komen we in een fase waarin ze de strijdbijl begraven.

Het is tijd om de uitdaging die voor ze staat met John Kreese aan te gaan en om de volgende stap te maken als volwassenen en leiders. Voor de acteurs en hun personages is het een prachtig moment van omslag. Niet langer hoeven we alleen maar te richten op de haat, want het is juist tijd om elkaar in een nieuw daglicht te zien. We komen eindelijk in de tweede fase van hun relatie.

Cobra Kai seizoen 4 brengt Terry Silver terug

Hoe het allemaal afloopt in de Valley voor Johnny en Daniel is nog maar de vraag. John Kreese schakelt namelijk hulptroepen in voor het aankomende seizoen in de vorm van Terry Silver. Het All Valley Karate Championship toernooi komt er namelijk aan en deze winnen was nog nooit zo belangrjik. Wie gaat winnen, blijft alleen nog de vraag. Dat zien we later dit jaar wanneer het nieuwe seizoen op Netflix verschijnt.

Populair Nieuws