Cobra Kai seizoen 3 verhaallijn onthuld door Ralph Macchio

  Sinds een paar weken is op Netflix de populaire serie ‘Cobra Kai’ te zien, het vervolg op de filmtrilogie van vroeger. Hoewel de serie pas begin volgend jaar op Netflix verschijnt met een derde seizoen hebben we nu al een beetje antwoord op waar het verhaal over zal gaan. Ralph Macchio (die ‘good guy’ Daniel LaRusso speelt) gaf in een interview met Conan O’Brien informatie weg over het derde seizoen.

  Guy D'Alema

  Opnames gemaakt in Japan

  Voor het derde seizoen gaat de serie gaat de zelfs over de Amerikaanse landgrenzen en helemaal naar het verre oosten. LaRusso gaat naar Japan om daar de geheimen van z’n mentor Mr. Miyagi te achterhalen. Macchio:

  “Voor opnames van het derde seizoen ben ik naar Okinawa, Japan geweest. Wel kan ik kwijt dat we gaan zoeken naar de oorsprong van Miyagi Do Karate. We leren daar geheimen uit het verleden, en hebben daar ook meteen opnames gemaakt voor het volgende seizoen van Corbra Kai.”

  Seizoen drie gaat verwachtingen overstijgen

  William Zabka (die Johnny Lawrence speelt) gaf eerder al weg dat de fans vele verassingen kunnen verwachten in het derde seizoen. “Niets is wat het lijkt in seizoen drie”, vertelt Zabka waarbij hij hint naar zijn verloren grote liefde Ali.

  Hij vergelijkt in het interview seizoen drie als een autowrak. Er zijn veel stukken die weer aan elkaar moeten worden gezet, er moet veel genezen en veel groeien. Macchio geeft aan al veel leuke fan theorieën te hebben gehoord, maar dat seizoen drie veel van die theorieën overstijgt.

  Macchio hoopten eigenlijk dat het nieuwe seizoen eerder op Netflix zou verschijnen, maar vanwege corona hebben ook deze opnamen de nodige vertraging opgelopen. Macchio hoop dat er straks een hoop nieuwe fans bijkomen.

  Nog heel veel nachtjes slapen

  Liefhebbers zullen nog heel even moeten wachten. Pas begin volgend jaar is het derde seizoen van Cobra Kai op Netflix te zien. Eerder deze maand schreven we op deze website al waarom je de serie eigenlijk gewoon moet kijken en recent verscheen ook een uitgebreid artikel waarin we onze verwachtingen voor Cobra Kai seizoen drie voorzichtig uitspraken.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.