Chris Pratt is nu ook de nieuwe stem van Garfield

News
dinsdag, 02 november 2021 om 14:30
Er komt een nieuwe animatiefilm over de lasagne liefhebbende kat Garfield. De stem van Garfield zal worden ingesproken door Chris Pratt, naast Garfield gaat hij ook de stem inspreken van Super Mario in een aankomende film over de loodgieter.
Volgens The Hollywood Reporter zal acteur Chris Pratt zal de stem inspreken van Garfield in de aankomende animatiefilm. De film is geschreven door David Reynolds, hij werkte eerder al aan bekende Disneyfilms waaronder Finding Nemo. Mark Dindal zal de film regisseren. Hij heeft al eens eerder samengewerkt met Reynold voor de film The Emperor’s New Groove.
Er is nog weinig bekend over het script van de film. Garfield is bedacht door Jim Davies, hij begon de strip in 1976 maar toen nog onder de naam Jon, de eigenaar van de rode kater. De naam is later veranderd naar Garfield. Er zijn inmiddels al twee animinatieseries en vijf films over de kat verschenen. Garfield is een fictieve huiskat met een voorliefde voor lasagne. Hij houdt ervan om het eten van zijn baasje Jon te stelen of om Odie de hond te pesten en heeft een hekel aan maandagen.
Eerder werd al bekendgemaakt dat Chris Pratt ook de stem zal inspreken van Super Mario in een nieuwe Mario-film. De film staat gepland om op 21 december 2022 in de bioscoop te verschijnen. Naast Pratt zitten ook Anya Taylor-Joy (Peach) en Jack Black (Bowser) in de film.

Pratt is ervaren met voice-acting

Chris Pratt heeft al verschillende stemrollen ingesproken. Zo was hij de stem van het hoofdpersonage in The Lego Movie. Het personage Emmet kwam ook terug in het tweede deel van The Lego Movie en werd toen weer ingesproken door Pratt. Daarnaast was hij te horen in Onward als Barley Lightfoot.