Zo kan je een gratis Sonos One smart speaker in huis halen!

News
maandag, 25 januari 2021 om 15:00
sonos one smart speakerf1611571211
Tegenwoordig bestaan slimme apparaten niet alleen uit je smartphone en tablet, maar kan je ook je huis op verschillende manieren upgraden. Denk bijvoorbeeld aan een slimme speaker. En je kan nu gratis een Sonos One smart speaker in huis halen dankzij Vattenfall!
Bij Vattenfall is nu een speciale weekaanbieding te vinden. Wie uiterlijk woensdag 26 januari profiteert van de weekdeal krijgt voor niets een Sonos One Gen 2 smart speaker. Wees er dus snel bij! In totaal krijg je daarmee een pakket ter waarde van 229 euro cadeau als je een 1-jaar contract groene stroom & mixgroen gas bij Vattenfall neemt.
De deal met Groen uit Nederland Vast van Vattenfall verschilt afhankelijk van je locatie en verbruik in prijs. Er wordt een tarief bepaald op basis van je gegevens, zodat je een gepersonaliseerde prijs krijgt. Je prijs kun je via deze webpagina simpel berekenen om te zien hoeveel je per maand kwijt bent als je voor deze weekdeal wil gaan. Op dezelfde pagina zijn tevens de spelregels te vinden voor deze actie.
Eerder dit jaar kon je bij Vattenfall al profiteren van een andere deal, voor de Nintendo Switch. Daarbij kreeg je de populaire console van Nintendo helemaal gratis bij een 1 jarig contract voor gas en energie.

Vattenfall was eerder Nuon

Waarschijnlijk ken je Vattenfall al, want onder een andere naam is de energieleverancier al tijden inactief. Voorheen droeg het bedrijf namelijk de naam Nuon. Sinds 2019 is het bedrijf definitief verder gegaan onder een nieuwe naam. Als energieleverancier bedient het bedrijf dat van origine uit Zweden komt meer dan twee miljoen klanten in Nederland als het op energie aankomt.

Populair Nieuws