Dit zijn de gratis Xbox Games with Gold voor februari 2021

Article
maandag, 25 januari 2021 om 16:00
gears 5f1573829269
Microsoft trekt elke maand een nieuw blik gratis games open voor leden van het Xbox Games with Gold programma. Voor februari 2021is dat niet anders. Dit zijn de gratis Xbox Games with Gold voor februari 2021!

Gears 5

Microsoft gooit in februari een dikke titel in de gratis Games with Gold line-up. Gears 5 is namelijk een van de grotere releases van de first party Microsoft studios. De game neemt je mee naar Sera, waar de mens nog altijd tegen de Locust strijdt. In de campagne van de game volg je de COG-soldaten en Kait Diaz. Zij heeft een vreemde connectie met de Locust dat de planeet in groot gevaar kan brengen. Ondertussen zoekt Kait de waarheid over haar familie, maar wat als de twee onderwerpen aan elkaar gelinkt zijn?
Naast de indrukwekkende campagne kun in je Gears 5 natuurlijk weer naar hartelust met en tegen elkaar knallen. Dat kan in de multiplayer modi die de game rijk is, maar ook in het verhaal.
Gears 5 is gratis tussen 1 en 28 februari voor Xbox Series X/S en Xbox One.
h2x1 nswitchds residentevil image1600wf1611328723

Resident Evil

Waar we binnenkort een heel nieuw deel van Resident Evil krijgen met Village, gaat Microsoft nog even terug naar de roots van de franchise. Resident Evil is namelijk gratis in februari en neemt je mee naar het landhuis waar alles begon. In Raccoon City is iets vreemds aan de hand en dat draait allemaal om een oud landhuis. De Umbrella Corporatie doet daar vreemde experimenten die gruwelijk uit de hand lopen. In het landhuis lopen nu allemaal ondoden rond en jij raakt opgesloten tussen al deze gedrochten. Met gevaar voor eigen leven zoek je een weg naar buiten, terwijl je ook probeert te doorgronden wat er nou precies gebeurd is in het huis.
Resident Evil is gratis te downloaden tussen 1 en 28 februari.
maxresdefaultf1611328636

Dandara : Trials of Fear Edition

In Dandara ga je op pad in een wereld genaamd Salt. De metroidvania platformer laat je al springend door levels navigeren, terwijl je allerlei gevaren tegenkomt. Daarbij zoek je naar een manier om balans in de wereld terug te brengen. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot. De indieplatformer brengt je allerlei puzzels om op te lossen en geeft je daarbij geen trainingswieltjes. Heb jij wat nodig is om de wereld te redden?
Dandara speel je gratis tussen 16 februari en 15 maart.
indy emperor 4f1611328564

Indiana Jones and the Emperor's tomb

Indiana Jones krijgt binnenkort ook een nieuwe game, maar ook hier gaat Microsoft even terug naar de roots. Indie heeft namelijk ooit al een eigen game gehad op de Xbox. In Indiana Jones and the Emperor's Tomb ga je op zoek naar een van de meest krachtige artefacten uit de geschiedenis: het Hart van de Draak. Alleen je bent niet de enige die op zoek is naar het artefact. De nazi's zoeken er ook naar en leveren je een strijd waar je U tegen zegt. Weet jij dit avontuur te overleven zonder kleerscheuren?
Indiana Jones and the Emperor's Tomb is van 1 tot 15 februari 2021 gratis te downloaden.
lost planet 3 48817

Lost Planet 2

Capcom doet deze maand ook een duit in het zakje voor de vijfde gratis game in de Xbox Games with Gold line-up van februari 2021. Lost Planet 2 speelt zich tien jaar na het origineel af en brengt je terug naar de vreemde planeet waar het allemaal begon. De strijd voor de warmte-energie duurt nog altijd voort en de vreemde wezens op de planeet zijn er niet vriendelijker op geworden.
Dit keer kun je met maximaal vier spelers de wereld aanpakken en zelfs je karakter, je wapens en meer aanpassen. Daarbij krijg je een aantal voertuigen tot je beschikking om de uitdaging de kop te bieden!
Lost Planet 2 is tussen 16 en 28 februari 2021 gratis.