CD Projekt RED neemt indie studio over voor nieuwe game

News
dinsdag, 26 oktober 2021 om 14:00
the witcher 3 special armorf1618587073
CD Projekt RED neemt een andere studio over. Dit maakt The Molasses Flood, de studio waar het over gaat, bekend op Twitter. De studio's gaan samenwerken aan een game in de wereld van The Witcher of Cyberpunk 2077.
The Molasses Flood zegt blij te zijn dat CD Projekt de studio overneemt. De overname geeft studio de mogelijkheid om uit te groeien en meer personeel aan te nemen.
Het bedrijf zegt de eigen identiteit te blijven behouden, ook al is het overgenomen door het Poolse bedrijf. Wel zal het bedrijf de titel CD Projekt gaan dragen.

Aan welke game gaat de studio werken?

Er is weinig bekendgemaakt over welke game gemaakt zal worden door de studio. Het zou gaan over een game die zich afspeelt in het universum van een grote reeks, waar CD Projekt de rechten van heeft. Ook zal het in de stijl zijn van eerdere games gemaakt door The Molasses Flood.
Er blijven weinig opties daardoor open. Het zal dus waarschijnlijk af gaan spelen in het universum van The Witcher of Cyberpunk 2077.
Later zal duidelijk worden gemaakt welke game de studio zal gaan maken. Dit kan nog wel even duren, de overname heeft namelijk pas net plaatsgevonden.
Er zullen waarschijnlijk al plannen liggen, maar ver in de productie zal de game nog niet zijn. Het is dus afwachten, totdat er meer nieuws naar buiten komt, van de studio zelf.

Populair Nieuws