CD Projekt RED huurt modders van Cyberpunk 2077 in

News
dinsdag, 31 augustus 2021 om 14:30
cyberpunk 2077f1674491001
CD Projekt RED is de laatste maanden hard aan het werk geweest om Cyberpunk 2077 te fixen en uit te breiden. Daar heeft de ontwikkelaar nu ook externe hulp voor, want er zijn Cyberpunk 2077 modders ingehuurd voor ‘verschillende projecten’.
Vandaag de dag zijn het niet alleen ontwikkelaars die aan een game werken. Vaak zijn er namelijk ook genoeg modders die zelf een game fixen door middel van een ‘fan-made patch’ of meer content aan de game toevoegen in de vorm van nieuwe missies of wapens.
Dat geldt ook voor Cyberpunk 2077 en CD Projekt RED erkent de waarde van de zelfstandige ‘ontwikkelaars’. De studio heeft nu namelijk meerdere modders ingehuurd om aan de game te werken. Dat blijkt uit een update op de Cyberpunk 2077 Modding Community Discord Server, die later ook is gedeeld op Reddit.
In de aankondiging wordt bekendgemaakt dat de bekende modders Traderain, Blumster, Nightmarea en rfuzzo officieel samen gaan werken met CD Projekt RED voor ‘verschillende projecten’ voor Cyberpunk 2077.

Hulp voor Cyberpunk 2077 hard nodig

De extra handjes kan CD Projekt RED goed gebruiken. De lancering van Cyberpunk 2077 is namelijk niet bepaald geweest zoals gehoopt, met bergen aan bugs en glitches en ook nog eens een slechte performance op de PlayStation 4 en Xbox One. De ontwikkelaar is hard aan de bak geweest om veel problemen om te lossen door middel van patches, maar er is nog steeds veel werk voor de boeg.
Zo zijn er voor Cyberpunk 2077 meerdere uitbreidingen beloofd door de ontwikkelaar. Daarnaast is CD Projekt RED ook nog eens druk bezig met een next-gen update voor de PlayStation 5 en Xbox Series X. Over de voortgang van die update is nog niks bekend.

Populair Nieuws