Cat Rescue Story komt eind september naar consoles en pc

News
zondag, 02 juni 2024 om 12:00
cat rescue story
Nog een paar maandjes de kat uit de boom kijken en dan kun je aan de slag met Cat Rescue Story, een comfy game waarin jij een kattenasiel managet. Kan jij de mysterieuze roeping van een gestoord kattenvrouwtje weerstaan? Waarschijnlijk niet, want niemand kan nee zeggen tegen een schattig kattensnoetje.

Een kat verzorgen

In Cat Resue Story erf je een huis van je oudtante nadat zij op mysterieuze wijze is verdwenen. Je begint het op te knappen en ontdekt al gmiauw dat er een straatkat voor je deur is geleverd. Zonder vragen te stellen, want dit is normaal en helemaal niet vreemd, begin je de kat te verzorgen.
Langzaam maar zeker wordt het huis een heus haven voor spinnende viervoeters. Je haalt je pootjes uit je tuxedomauwen en verzorgt ze, speelt met ze en als ze eenmaal helemaal gezond zijn ga je op zoek naar het perfecte baasje. Je mag er zelfs eentje zelf houden!
Kies wel voorzichtig, want hoewel je elk moment je kat mag veranderen moet je dat dan wel aan je nu gedumpte favoriet uitleggen. Ondertussen leer je langzaam maar zeker waarom je oudtante is verdwenen en leer je over het dorpje waar je nu in woont. Maar dat is minder belangrijk, wij richten ons gewoon op het knuffelen van de vele katten.

Cat Rescue Story is al te spelen op mobiel

Cat Rescue Story is al te spelen op mobiel. Maar eind september komt het spel naar de PS5 en Nintendo Switch. Dan kan je het gespin op je schoot voelen dankzij de haptics en/of rumble technologie. Deze technologie is nergens beter gebruikt.
Anna Hentz van marketing vertelde ons dat Tivola Games daarvoor de game niet simpelweg geport heeft. De microtransacties zijn verwijderd en er zijn wat extra features, zodat het meer een console game wordt. Overigens vertelde ze dat een flink aantal katten van het team in de game verwerkt zijn. Zo ook haar eigen siamees, Pink. Helaas is Hentz er vooralsnog niet in geslaagd haar eigen huisgenoot binnen te halen. 

Populair Nieuws