Dani Visser en ThomasTheSapling trekken ten strijde in XGN Battle 3!

News
woensdag, 11 augustus 2021 om 16:00
stream philips monitor xgn battle 3f1628522428
Het is weer tijd voor een sprankelende nieuwe livestream. Dit keer gaan we tijdens de Twitch livestream aan de slag met de Philips 242E1GAEZ/00. Dat doen we natuurlijk niet alleen en dus gaan we samen met Dani Visser en ThomasTheSapling 5 uur lang gamen. Lees hier alle details over de Twitch livestream die je niet wil missen!
We zijn weer terug van weggeweest met een gloednieuwe XGN Battle. Voor het derde seizoen pakken we alleen extra groot uit, want we gaan dit keer de strijd aan met niet één, maar twéé fanatieke gamers. Niet alleen gaan we strijden, maar ook flink wat leren van elkaar, want ja, een strijd kun je ook gezamenlijk aangaan.
Dat doen we allemaal via een gloednieuwe livestream van minimaal 5 uur waarin we met allerlei verschillende games aan de slag gaan. Zo hebben we favorieten van Dani en Thomas op de planning, maar bepaalt XGN ook welke titels voorbijkomen op de Philips 242E1GAEZ/00. De gaming monitor van Philips zit vol handige functies die onze game-ervaring naar een hoger niveau tilt.

De Twitch livestream planning

De Twitch livestream kun je woensdag 11 augustus om 17:00 uur live volgen via onze Twitch-pagina: XGN_NL. Via Twitch kun je gezellig met ons babbelen en natuurlijk genieten van de verschillende tips en & tricks die de bekende gamers voorschotelen. Dani en ThomasTheSapling zenden de livestream ook via hun eigen kanalen uit. Je kunt de livestream ook volgen via de frontpage van XGN.nl of alvast via de onderstaande link ons account volgen, zodat je weet wanneer we losgaan!
We trappen om 17.00 uur af met Dani Visser, waarbij we FIFA 21, Call of Duty Black Ops Cold War en Rocket League onder de knoppen krijgen. Vervolgens schakelt ThomasTheSapeling in om 19.30 uur om met ons los te gaan in Minecraft, Sea of Thieves en Overcooked 2. Iedere game komt ongeveer 40 minuten aan bod, waarbij we ook nog even tijd overhouden om tussendoor lekker met de chat te kletsen.
De planning ziet er dan als volgt uit:
  • 17.00 uur start stream met Dani Visser
  • Game 1: FIFA 21
  • Game 2: Call of Duty Black Ops Cold War
  • Game 3: Rocket League
  • 19.25: Kleine pauze
  • 19.30: Verder streamen met ThomasTheSapling
  • Game 4: Minecraft
  • Game 5: Sea of Thieves
  • Game 6: Overcooked 2
  • 22.00 uur einde stream
Check de livestream hieronder!
Dit artikel is in samenwerking met Philips.

Populair Nieuws