De beste Black Ops Cold War Zombies tips en tricks

  Call of Duty: Black Ops Cold War is uitgekomen en brengt een klassieke combinatie van campaign, multiplayer en zombies. In dit artikel leggen we de focus op de Black Ops Cold War Zombies map, genaamd Die Maschine. We geven je de beste tips en tricks om de eindeloze hordes aan zombies zo lang mogelijk te overwinnen en misschien te ontsnappen uit de grip van de dood.

  Stel een goede loadout samen

  Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies werkt net iets anders dan vorige jaren. Dit keer kun je vanaf het begin af aan al gebruikmaken van verschillende wapens. Je kunt namelijk jouw eigen loadouts samenstellen om mee te beginnen in de Black Ops Cold War Zombies-modus. Een van onze tips is dan ook om hier goed aandacht aan te besteden, aangezien een goede loadout je enorm gaat helpen. Het is hier belangrijk om na te gaan op wat voor manier jij de modus speelt.

  Ben jij iemand die graag van hot naar her rent om de zombies in een rechte lijn kapot te schieten? Dan is het misschien handig om een SMG vast te pakken, zodat je snel en mobiel blijft. Wil jij vooral de meeste schade aanrichten en maakt mobiliteit jou niet zoveel uit? Dan is het misschien een betere zaak om een LMG vanaf het begin af aan te gebruiken. Deze herladen extra langzaam, maar hebben meer kogels en doen meer schade.

  Pak zo snel mogelijk alle perks op

  Een hele belangrijke en misschien logische tip om de Black Ops Cold War Zombies te overleven is het zo snel mogelijk bemachtigen van alle perks. Voor de Zombies-noobs onder ons zullen we het even iets uitgebreider uitleggen. Perks vind je verdeeld over de map. Dit zijn machines, waar jij een voordeel kunt kopen voor een bepaald aantal punten. Iedere perk geeft je een ander voordeel. Zo zorgt Juggernog ervoor dat je minder snel het loodje legt en zorgt Speed Cola ervoor dat je veel sneller herlaadt.

  Er zijn een aantal verschillende perks die je kunt verzamelen. Zorg ervoor dat je deze allemaal zo snel mogelijk krijgt, met focus op Juggernog. Deze perk zal je het meeste gaan helpen, vooral bij hogere rondes. Om al die perks te bemachtigen is het nodig om veel deuren te openen, waar je wat punten voor moet inleveren. Ga dus niet gelijk al je geld uitgeven aan nieuwe wapens, maar zorg er eerst voor dat alle deuren open zijn gemaakt en dat je die perks bemachtigt.

  Maak veel gebruik van scorestreaks

  Voor de eerste keer is het mogelijk om scorestreaks te gebruiken in Black Ops Cold War Zombies. Natuurlijk kennen we deze beloningen al van multiplayer, maar nu kun je de ondoden ook gaan neermaaien met overdonderende kracht. Je kunt deze scorestreaks op twee manieren verdienen. Als eerste kun je verschillende scorestreaks kopen voor een groot aantal punten. Dit is wel de snelste manier, aangezien de punten je om de oren vliegen in de modus.

  Als laatste kun je, als je geluk hebt een scorestreak verdienen door de mystery box te gebruiken. Hier kon je eerder nog alleen wapens uit krijgen, maar dat is nu verleden tijd. De scorestreaks zijn wel zeldzaam om uit de box te halen, dus wees niet teleurgesteld als het een tijdje duurt, voordat je er een in handen hebt.

  Blijf communiceren

  Een van de beste Black Ops Cold War Zombies tips die we je mee kunnen geven is het blijven communiceren met je groep. Dit is misschien iets lastiger als je met vreemde aan het spelen bent, maar als je met vrienden aan de slag gaat is dit sowieso een goede tip. Tijdens het spelen van Black Ops Cold War Zombies zullen de dooie rakkers namelijk vaak dingen laten vallen Denk hierbij aan granaten, extra punten of zelfs stukken lichaamsbescherming.

  Je kunt dit natuurlijk gewoon aangeven als je een microfoon aan hebt staan, maar voor degenen die liever niet praten kun je het ping-systeem gebruiken. Zo kun je plekken uitlichten op de map, waar misschien iets waardevols ligt. Samenwerken is namelijk de key om hoge rondes te behalen in Black Ops Cold War Zombies.

  Weet wanneer het genoeg is

  De Zombies-modus in eerder Call of Duty-games waren gefocust op het behalen van een zo hoog mogelijke ronde. Dit keer, in Black Ops Cold War Zombies gaat dit iets anders. Natuurlijk kun je nog steeds hoge rondes behalen, maar als het iets te heet wordt onder je voeten kun je ook ontsnappen van de map. Je doet dit door middel van een Exfil. Na ronde 10 kun je elke vijf rondes kiezen om opgepikt te worden door een helikopter, waarna het speelkwartier voorbij is. Je krijgt, als je dit succesvol doet, extra punten en coole beloningen, die je later weer kunt gebruiken.

  Wees wel voorbereid, want als je een Exfil aanvraagt zal de laatste ronde met zombies extreem moeilijk gaan worden. Misschien is het dan handig dat je eerst al onze andere Black Ops Cold War Zombies tips na bent gelopen. Zo verhoog jij je kansen op een goede afloop.

  Dit zijn onze Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies tips

  Met deze tips kun jij helemaal voorbereid van start met de Black Ops Cold War Zombies-modus. Kies jij ervoor om een zo hoog mogelijke ronde te behalen? Of ga jij voor die extra beloningen die je krijgt bij een Exfil? Laat het ons weten in de comments.

  Call of Duty: Black Ops Cold War

  Verkijgbaar vanaf 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.