Call of Duty Warzone update nerft te sterke wapens

  De populaire Battle Royale game Call of Duty Warzone heeft er weer een nieuwe update bij gekregen. Met de patch probeert ontwikkelaar Infinity Ward de balans tussen de wapens terug te brengen.

  Spelers van Call of Duty Warzone roepen al langer om een patch om een aantal wapens in de game te balanceren. De verwachting was dat de wapens aangepakt zouden worden met de lancering van seizoen 5 in Warzone, maar dat gebeurde niet.

  Infinity Ward komt nu alsnog met een aparte patch om een aantal wapens te nerfen en anderen juist een tandje sterker te maken. Zo zal de populaire light machine gun Bruen MK9 minder effectief zijn om lange afstanden, maar op korte tot middellange afstanden is het wapen nog steeds dodelijk. Het andere problematische wapen, de FAL, doet na de update minder schade aan ledematen en de torso in close quarters, maar de headshot damage is juist sterk verbeterd. Een echt wapen voor de scherpschutters onder ons.

  De wapens die juist zijn verbeterd om het gebruik te verhogen zijn de Holger-26 en de M91. Eerstgenoemde heeft een betere damage range en een snellere ADS. De M91 heeft ook een snellere ADS na de patch en doet juist meer schade op korte afstanden.

  Bugs en exploit opgelost in Call of Duty Warzone

  Naast de balans patch zorgt de Call of Duty Warzone update ook voor een aantal bugfixes. Zo moet als het goed is de vervelende Weapon Armory bug nu opgelost zijn, die is opgedoken samen met seizoen 5. Spelers kunnen ook niet meer gebruikmaken van de Shooting Range exploit. De volledige patch notes zijn hier terug te vinden.

  Call of Duty: Warzone

  Verkijgbaar vanaf 10 march 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.