Begint Call of Duty Warzone season 5 op 5 augustus?

  Het ziet er naar uit dat de releasedatum voor Call of Duty Warzone season 5 vroegtijdig uit de doeken is gedaan. Een korte teaser die streamer NICKMERS heeft ontvangen wijst op een releasedatum van het nieuwe seizoen. De dag waarop het nieuwe seizoen lijkt te beginnen is 5 augustus.

  De eerste minuten van de stream van NICKMERS maken duidelijk dat de streamer een pakketje heeft ontvangen van Activision, waarna de beelden getoond worden. In de korte teaser van tien seconden zijn korrelige beelden te zien. Ook is in de linkerhoek een tijdsaanduiding te zien: 5 augustus 10.46 uur.

  Ook Tyler Polchow, Call of Duty wereldkampioen uit 2014 kreeg een teaser clip van het nieuwe seizoen. Ook hierop is de datum 5 augustus te zien. De tweet van de voormalig kampioen kun je hieronder zien.

  Call of Duty Warzone season 5 brengt nieuwe Battle Pass

  Met een nieuw seizoen van Call of Duty Warzone wordt natuurlijk ook een nieuwe Battle Pass verwacht. Tot nu toe heeft ieder seizoen een nieuwe lading content meegebracht, waaronder een pas met uitdagingen om te voltooien. De huidige Battle Pass loopt tevens af op 5 augustus, wat tevens duidt op dat season 5 voor de deur staat.

  Zoals gebruikelijk met eerdere seizoenen, wordt ook het vijfde seizoen van Call of Duty Modern Warfare aangewakkerd. Deze lanceert naar alle waarschijnlijkheid gelijktijdig met het nieuwe seizoen van Call of Duty Warzone. Laatstgenoemde is een free-to-play Battle Royale die eerder dit jaar uitgebracht werd door Activision.

  Update - 5 augustus release date Warzone season 5

  Op 5 augustus is inderdaad het nieuwe seizoen van Call of Duty Warzone gelanceerd. Sindsdien is er ook een nieuwe patch gekomen om de balans tussen de wapens wat meer op één lijn te brengen, zo zijn er een paar wapens generfed er andere hebben juist een buff gekregen.

  Dit artikel is bijgewerkt op 28 augustus 2020.

  Call of Duty: Warzone

  Verkijgbaar vanaf 10 march 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.