Call of Duty Warzone passeert de 50 miljoen spelers

  De nieuwe Call of Duty Warzone is net een maand speelbaar, maar is ongekend populair. Inmiddels hebben al meer dan 50 miljoen spelers de game gedownload. De nieuwe battle royale-titel is sinds 10 maart gratis te spelen.

  In een kort twitterbericht heeft Infinity Ward bekend gemaakt dat het de mijlpaal van 50 miljoen spelers na iets meer dan een maand gehaald heeft. Het spel groeit daarmee flink. Na 24 uur werd al een spelersaantal van 6 miljoen gemeld en na vier dagen was dat aantal naar 15 miljoen gestegen. Daarmee blijft Warzone dus gestaag doorgroeien.

  In Call of Duty Warzone kunnen 150 spelers zich wagen in een dodelijke strijd waar slechts één winnaar uit de ring komt. Het is dan ook een battle royale, zoals Fortnite en Apex Legends. Warzone is alleen, in duo's of teams van drie te spelen. Onlangs voegde Infinity Ward de optie toe om met teams van vier personen te spelen, maar verwijderde de optie om in trio's te spelen. Die wijziging viel niet in goede aarde en is inmiddels teruggedraaid.

  Naast de gebruikelijke free-for-all is het ook mogelijk om Plunder te spelen. Hierin is het de bedoeling dat teams zoveel mogelijk geld verzamelen in een match. Call of Duty Warzone is nu speelbaar op PS4, Xbox One en PC.Voor tips voor het spelen van Warzone kan je hier verder lezen.

  Call of Duty: Warzone

  Verkijgbaar vanaf 10 march 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.