'Call of Duty Warzone update zal veel aan map veranderen'

  De Battle Royale shooter Call of Duty Warzone is een groot succes voor Activision. De uitgever wil alleen spelers aan zich blijven binden en zal daarom aanpassen met de aankomende Season 5 update.

  Met meer dan 60 miljoen spelers is Call of Duty Warzone een instant succes geweest voor Activision. De uitgever heeft daarnaast grote plannen voor de free-to-play Battle Royale game. Warzone moet namelijk gelinkt worden aan andere Call of Duty releases en als uithangbord voor de franchise gaan dienen.

  Dat lijkt al meteen te gaan gebeuren met de volgende Call of Duty game dit in 2020 moet uitkomen. Activision heeft er nog geen officiële aankondiging over gedaan, maar de game zal zich waarschijnlijk gaan afspelen tijdens de Koude Oorlog. De map van Call of Duty Warzone zal daarom flink worden aangepast met de Season 5 update die er in augustus aan zit te komen, dat meldt VGC.

  Map op de schop door een kernbom

  Recent hebben spelers een ingang gevonden tot de geheime, elfde bunker in Warzone. Onder de grond vonden zij een War Room, een countdown en een nucleaire bom. Het lijkt erop dat die kernkop de map van Call of Duty Warzone drastisch gaat veranderen, op hetzelfde moment als de officiële aankondiging van de nieuwe Call of Duty.. Zulke veranderingen hebben we eerder gezien in games als Fortnite, waarbij vorige maand de complete map is overstroomd.

  Call of Duty: Warzone

  Verkijgbaar vanaf 10 march 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.