Call of Duty Warzone krijgt nieuwe texture pack voor PS5 en Xbox Series X

News
maandag, 28 juni 2021 om 16:45
2021 06 09 call of duty warzonef1632734182
Liefhebbers van Call of Duty Warzone kunnen nu op een nieuwe manier de map beleven. Er is namelijk een nieuwe texture pack beschikbaar gemaakt voor de PS5, Xbox Series X en de verbeterde last-gen consoles.
Sinds de lancering van Call of Duty Warzone heeft de game nogal een reputatie opgebouwd. Niet alleen als ijzersterke Battle Royale game, maar ook als het aankomt op de grootte van de titel. Het liep zelfs zo erg uit de hand dat Warzone niet meer geïnstalleerd kon worden op een originele PlayStation 4.
Om het probleem op te lossen heeft Raven Software de grootte van alle onderdelen zoveel mogelijk proberen te verkleinen en bepaalde features optioneel gemaakt. Zo kunnen spelers zelf kiezen wat ze precies installeren. Daar is nu ook een nieuwe optie bijgekomen, want spelers op de PS5, Xbox Series X, PS4 Pro en Xbox One X kunnen nu namelijk een nieuwe texture pack downloaden. Dat meldt VGC. Deze update zorgt ervoor dat textures in 1440p draaien. De update geldt dus niet voor de normale PS4 en Xbox One, omdat die consoles maximaal 1080p kunnen draaien.

Steeds meer next-gen opties voor Call of Duty Warzone

Spelers op de PlayStation 5 en Xbox Series X krijgen steeds meer opties erbij van Raven Software. Het is duidelijk dat Activision nog jarenlang wil doorgaan met Call of Duty Warzone en dat is te merken aan de nieuwe functies. Zo kunnen PS5-eigenaren niet alleen aan de slag met de nieuwe texture pack, maar is Warzone ook de allereerste backwards compatible game met een optie voor 120Hz output op de PlayStation 5.

Populair Nieuws