Call of Duty Warzone komt naar PS5 en Xbox Series X

  Infinity Ward lijkt bekend te hebben gemaakt dat de battle royale-hit Call of Duty Warzone gaat verschijnen op de PS5 en Xbox Series X. De game moet lang na de oorspronkelijke release ondersteund blijven en dat houdt onder andere next-gen versies van de titel in. Wanneer de next-gen versies verschijnen is nog onduidelijk.

  In een interview met GamerGen heeft Taylor Kurosaki, narative director van Call of Duty Modern Warfare, laten weten dat Infinity Ward van plan is om Call of Duty Warzone lange tijd te ondersteunen. Hierbij wijst hij ook op plannen om de game naar next-gen consoles te brengen. Kurosaki vertelt:

  "I know that our plan is Warzone is going to be around for quite some time, so as soon as those new systems are out and available I’m sure we'll support them."

  Taylor Kurosaki, Call of Duty Modern Warfare

  Call of Duty Modern Warfare ook op next-gen?

  De vraag is nu natuurlijk of de reboot van Call of Duty Modern Warfare ook naar de PS5 en Xbox Series X komt. De game kwam vorig jaar uit en er gaan geruchten over een nieuwe Black Ops die dit jaar moet gaan verschijnen. Dit zou een reboot van de geliefde Black Ops-serie zijn, maar officieel is nog niets duidelijk.

  Wat voor sommigen een indicator lijkt te zijn is het feit dat Warzone en Modern Warfare met dezelfde technologie gemaakt zijn en ook nog eens een Battle Pass delen. Hierdoor zou het vreemd zijn als de game niet zou verschijnen op de next-gen consoles. Natuurlijk zou het mogelijk kunnen zijn dat de game via backwards compatibility beschikbaar wordt gemaakt op de PS5 en Xbox Series X. Mogelijk wordt hier donderdag tijdens de Inside Xbox-aflevering over de Xbox Series X games meer over bekendgemaakt.

  Call of Duty: Warzone

  Verkijgbaar vanaf 10 march 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.