Warzone houdt oude engine in Black Ops Cold War

  Op het ResetEra-forum laat een medewerker van Activision weten dat Warzone dezelfde engine zal behouden als Modern Warfare. De battle royale-modus zal in december worden geïntegreerd in Black Ops Cold War, maar dus wel met de oude Modern Warfare engine.

  Warzone blijft bij oude engine, ook op next gen

  De beslissing om Call of Duty Warzone in zijn oude engine te laten heeft met een aantal dingen te maken. Zo is de beweging in Warzone anders, waar we dat niet zien in de Cold War multiplayer. Het gaat hier om de mount-optie.

  Hiermee kun je met jouw wapen meet stabiliteit krijgen door deze te rusten tegen een oppervlakte. Deze feature zit niet in de Black Ops Cold War multiplayer. Dit is de voornaamste reden waarom Warzone in zijn eigen oude engine zal blijven. Of dit veel gevolgen zal hebben voor de gameplay is niet duidelijk.

  Call of Duty Warzone komt naar Cold War

  Black Ops Cold War zal vanaf 13 november te spelen zijn voor de huidige generatie consoles. Wanneer de PS5 en Xbox Series X en Series S uitkomen is Cold War ook te spelen op next gen. Pas vanaf december zal Call of Duty Warzone geïmplementeerd worden in Black Ops Cold War, maar dan dus wel in de oude engine.

  Gaan jullie Black Ops Cold War spelen? En kijken jullie uit naar Call of Duty Warzone op next gen? Laat het ons weten in de comments.

  Call of Duty: Black Ops Cold War

  Verkijgbaar vanaf 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.