Call of Duty Black Ops Cold War campaign details onthuld

  In drie verschillende nieuwe video's voor Call of Duty: Black Ops Cold War krijg je een voorproefje wat de campaign ons gaat brengen. Zo zien we drie verschillende delen van de wereld, waaronder Vietnam, een KGB-hoofdkwartier en, jawel, ons eigen kikkerlandje in de vorm van Amsterdam.

  Black Ops Cold War campaign brengt ons naar Amsterdam

  Ja je hoort het goed, tijdens de Call of Duty: Black Ops Cold War campaign zul je afreizen naar Amsterdam in de missie 'Nowhere Left to Run'. De video is kort en duurt maar 32 seconden, maar we krijgen hier wel een goed beeld van de missie. We zien een louche bar in hartje Amsterdam, compleet met neon jukebox.

  De missie begint met het ontmoeten van een contactpersoon, voordat je jouw eerste vijand moet neerhalen. Meer dan dit kunnen we niet uit de trailer halen, maar het belooft wel een plezier te worden om te spelen.

  Op naar Vietnam in de Cold War campaign

  De tweede video brengt ons naar de 'Fracture Jaw' missie in Vietnam. Dit is een flashback naar de oorlog in Vietnam. Creative director Dan Vondrak liet eerder weten dat deze missie misschien wel één van de meest unieke missies in de Black Ops Cold War campaign is.

  Deep dive in een KGD-hoofdkwartier

  Als laatste zien we de missie 'Desperate Measures', wat zich afspeelt in het hoofdkwartier van de KGB. Deze missie zal vooral met stealth te maken hebben, aangezien je ongezien moet infiltreren in het meest beveiligde gebouw in de Sovietunie. Call of Duty: Black Ops Cold War is te spelen vanaf 13 november.

  Call of Duty: Black Ops Cold War

  Verkijgbaar vanaf 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.