Call of Duty Warzone 2.0 heeft nu ook een bug met perks

News
woensdag, 30 november 2022 om 17:30
call of duty warzone 20 headerf1668595538
Sinds lancering heeft Call of Duty Warzone 2.0 al last gehad van een aantal aparte bugs. Daar is er nu nog eentje bij gekomen, deze keer met de perks in de game.
Voor Call of Duty Warzone 2.0 is het perk-systeem omgegooid in vergelijking met de originele battle royale-game. In plaats van ze los aanpassen of op te pakken op de grond tijdens potjes, kies je deze keer een pakket aan perks - net zoals dat het geval is in Call of Duty Modern Warfare 2.
Het werkt alleen niet helemaal zoals de bedoeling is. Spelers krijgen namelijk in Warzone 2.0 een andere perk package dat ze hebben geselecteerd in Custom Loadouts. Dat laat YouTuber JGOD zien in een video.
Opvallend genoeg werken de default Loadouts wel zoals de bedoeling. Als je dus niet voor een verrassing wil komen te staan middenin een spannend potje, dan kan je beter kiezen voor één van de standaard pakketten.

Meer bugs met perks

De willekeurige Loadouts is niet de enige bug met perks in Call of Duty Warzone 2.0. Zo is Birdseye momenteel wel heel erg sterk. De perk triggert namelijk elke keer wanneer een speler een UAV inschakelt tijdens een match, terwijl de perk eigenlijk alleen meer informatie hoort te tonen met een UAV en radar.
Daarnaast heeft Call of Duty Warzone 2.0 ook last van andere bugs en problemen. Zo waren er onzichtbare spelers en hadden spelers een bug waarbij ze Modern Warfare 2 moesten kopen om Warzone 2.0 te spelen.

Populair Nieuws