Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 40)

Article
zaterdag, 09 oktober 2021 om 16:00
metroid dread emmif1632746342
De eerste volle week van oktober heeft wat releases met zich meegebracht waar we écht niet omheen kunnen. Het is dan misschien ook geen verrassing waar de redactie zich mee bezig heeft gehouden. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

Theo

Uitgespeeld: Metroid Dread
Gekocht: Metroid Dread, Switch OLED
Gekeken: -
Deze week kon je al smullen van mijn Metroid Dread review. De game mocht ik spelen op de Switch OLED en dat was me toch een fijne ervaring. Niet alleen omdat het de nieuwe Switch is, maar ook omdat ik eindelijk weer met Samus aan de gang mocht na jaren gewacht te hebben. Dit nieuwe avontuur was voor mij van a tot z en van blaster tot aan morph ball een waar genot. En dat einde… heerlijk!
what if captain carter minf1628777737

Marcus

Uitgespeeld: -
Gekocht: Metroid Dread, Switch OLED
Gekeken: What If…?
Deze week lag Metroid Dread bij mij op de mat. Ik ben er op het moment dat ik dit schrijf nog niet aan toegekomen om de game te spelen, maar het is onmogelijk om te zacht uit te drukken hoeveel zin ik heb om er dit weekend mee aan de slag te gaan. Dat wordt op de Switch OLED, want ja, die is er bij mij ook ingekomen. Dat was ik aanvankelijk niet van plan, maar om redenen buiten mijn invloed had ik een andere Switch nodig en dan had ik toch liever een upgrade dan nagenoeg hetzelfde apparaat. Ik heb begrepen dat het een mooi scherm is, dus ik ben benieuwd.
Verder heb ik What If…? uitgekeken. Ik vond het een aardige serie, maar er waren wel wat afleveringen die me echt tegenvielen. Gelukkig leunde de laatste aflevering niet zo erg op de verhalen die ik slecht vond. Over het geheel genomen een leuke serie, maar houd rekening met de mogelijkheid dat je af en toe iets gaat zien wat voor jou misschien tegenvalt.
far cry 6f1595916424

Luuc

Uitgespeeld: Far Cry 6
Gekocht: Far Cry 6, Switch OLED
Gekeken: -
Deze week heb ik Far Cry 6 uitgespeeld. De open world shooter van Ubisoft is terug met een tropische setting en dat is gelijk één van de grootste verbeterpunten die de game had kunnen toevoegen. Het brengt direct weer de sfeer van een virtuele vakantie met zich mee terwijl je links en rechts alles naar de pang pang schiet om het land te bevrijden. Lees in de review meer over hoe goed de game is, want er is nog wel wat op aan te merken hier en daar.
Ook heb ik deze week de Nintendo Switch OLED gekocht. Tenminste, de console is binnengekomen, want de week nadat deze werd aangekondigd heb ik de pre-order al geplaatst. De enige reden waarom ik voor de upgrade ben gegaan is omdat ik mezelf wil voorbereiden op Pokémon. Het is mijn favoriete reeks aller tijden en ik speel de game toch het meeste on the go, dus dat wil ik doen met de beste kleuren op een groter scherm.