Call of Duty Vanguard twee weken lang gratis te spelen

News
dinsdag, 29 maart 2022 om 10:00
call of duty vanguardf1635863711
Als je nog benieuwd bent naar Call of Duty Vanguard, dan kan je dat vanaf deze week gratis doen. De first person shooter is namelijk maar liefst twee weken lang gratis te spelen.
We zien wel vaker dat uitgevers en ontwikkelaars komen met weekenden, waarin een game gratis te spelen is. Activision gaat alleen een stapje verder voor Call of Duty Vanguard. De populaire shooter is namelijk twee weken lang gratis te spelen, dat laat het bedrijf weten via een blogpost. Deze gratis periode begint op woensdag 30 maart en loopt door tot en met 13 april. De actie is ook niet exclusief voor een bepaald platform, dus je kan van de gratis weken genieten op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One en PC.
De trial beperkt zich wel tot een bepaald gedeelte van Call of Duty Vanguard. Zo kan je niet de singleplayer campagne spelen en zijn ook niet alle functies van de multiplayer toegankelijk. Het gaat om een selectie van de meest populaire maps en modi.
Twee van de maps waar spelers op kunnen strijden zijn twee gloednieuwe levels, die in Season 2 zijn geïntroduceerd, namelijk Casablanca en Gondola. Spelers kunnen daarnaast ook aan de slag met een gloednieuwe modus in de Alpen. Twee teams van 12 man moeten alle basissen zien te veroveren. Bij een basis hebben spelers de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden te kopen, evenals voertuigen, wapens en Killstreaks.

Nieuwe Call of Duty op komst

Liefhebbers van Call of Duty kunnen ook uitkijken naar een nieuwe titel in de franchise later dit jaar. In februari heeft Activision namelijk officieel Call of Duty Modern Warfare 2 en Call of Duty Warzone aangekondigd. Beide games gaan bovendien gebruikmaken van een gloednieuwe engine, omdat de huidige engine zorgt voor veel problemen bij de Call of Duty games.