LG komt met televisie waarvan je het scherm kunt verbergen

News
dinsdag, 14 december 2021 om 17:30
lg objet tv 1f1639481148
LG komt met een televisie die je met een bijgeleverde hoes kan bedekken. De hoes kun je in drie verschillende kleuren verkrijgen, namelijk: beige, rood en groen. Wanneer de TV uitkomt en hoeveel hij zal kosten, is niet bekend.
LG heeft eerder deze week de nieuwe Object TV aangekondigd, waarvan het bijgeleverde paneel als hoes kan worden gebruikt. Hiermee hoef je niet naar het scherm te kijken als de televisie uitstaat.

De Object TV heeft een scherm van 65 inch, wat staat op een soort ezel. De hoes kan niet alleen het hele scherm bedekken, maar ook een gedeelte. Door bijvoorbeeld alleen het bovenste deel te laten zien van het scherm kun je daar een klok of afbeelding tonen. De hoes kan met een druk op de afstandsbediening worden verschoven, en komt in drie verschillende kleuren: beige, rood en groen.
Met dit model lijkt LG de concurrentie aan te gaan met The Frame van Samsung. Dat is een TV die automatisch een foto of schilderij naar keuze laat zien als je hem uitzet. Wanneer de LG Objet uitkomt en hoeveel deze zal gaan kosten, is nog niet bekend.

LG met TV die je kan meenemen

Naast deze tv komt LG ook met een tv genaamd StandbyME. Deze TV kun je overal mee naartoe nemen. De televisie werkt op batterijen en wordt geleverd met een standaard en wielen. Volgens LG zijn is de batterij goed voor drie uur televisie kijken. Ook over deze televisie is er nog geen informatie vrijgegeven over de prijs of de beschikbaarheid.