The Lord of the Rings 4K Extended Edition nu spotgoedkoop te scoren

News
vrijdag, 24 september 2021 om 11:00
lord of the ringsf1625037410
Goed nieuws voor Lord of The Rings liefhebbers. Alle Extended Editions van de drie films uit deze bekende filmreeks zijn voor een koopje te halen bij Amazon. Dan kun je na eenmalig kopen oneindig lang van de films genieten.
The Lord of the Rings trilogie staat voor 55,50 euro te koop op Amazon.nl. Het gaat hierbij om de 4K Blu-ray Extended Edition. Een koopje, aangezien ze er bij andere retailers nog eens bijna 50 euro extra voor vragen. De editie in kwestie in is het Duits, maar maak je geen zorgen, want hij heeft ook Engelse audio en Nederlandse ondertiteling. Bereid je dus maar vast voor op 21 uur aan fantasy van de bovenste plank.
De bekendste film uit de franchise is natuurlijk Return of the King, het slotstuk van de trilogie. De battles in de films zijn een groot spektakel en komen helemaal tot hun recht op 4K. Volgens de fans op IMDb is dit dan ook een van de beste films allertijden. Maar daarnaast kun je uiteraard ook genieten van The Two Towers en The Fellowship of the Ring, wat op hun beurt ook weer meesterwerkjes zijn.

Serie van The Lord of the Rings op komst

Liefhebbers van Middle-Earth kunnen naast de 4K Extended Edition van The Lord of the Rings ook uitkijken naar iets anders. Amazon Studios werkt namelijk aan een gelijknamige serie. De show zal alleen niet hetzelfde verhaal gaan vertellen als de film. The Lord of the Rings serie speelt zich namelijk af in The Second Age, eeuwen voor de gebeurtenissen in de filmtrilogie. De focus zal onder andere waarschijnlijk liggen op de eerste poging van Sauron om de macht te grijpen in Middle-Earth en daarnaast op de opkomst en ondergang van Numenor.
We zullen alleen nog wel even geduld moeten hebben voordat de serie verschijnt. Het eerste seizoen zal namelijk pas in september 2022 op Amazon Prime Video komen. Maar tot die tijd kan je dus optimaal genieten van de filmtrilogie!

Populair Nieuws