Call of Duty Modern Warfare 3 toont klassieke maps

News
donderdag, 14 september 2023 om 14:30
mwiii terminalf1694691744
Call of Duty-fans moeten nog even wachten tot de release van Modern Warfare 3. Maar wie benieuwd is naar de maps kan ze nu alvast zien. Via een Intel Drop heeft Sledgehammer Games ze alvast getoond.
Er doet zich dit jaar een bijzondere situatie voor in de Call of Duty-franchise. Er verschijnt een vervolg zonder dat er eerst een game in een andere subreeks is verschenen. Veel écht nieuwe content heeft Modern Warfare 3 alleen niet bij lancering, in ieder geval niet op het gebied van maps.
Bij lancering brengt Modern Warfare 3 namelijk 16 klassieke maps in geremasterde vorm uit. Die maps komen uit de originele Modern Warfare 2 (2009) en sommige zijn sindsdien niet meer in een nieuwe game gebruikt. Nu geeft Sledgehammer Games een blik op de nieuwe maps.
Via Twitter deelt de studio namelijk een blik op al die klassieke maps. In een video bespreken ontwikkelaars hun taak om de maps te moderniseren en toch authentiek te houden. De maps zijn in korte flitsen te zien en in een blogpost zijn ook nieuwe screenshots te zien.

Wanneer is de release van Modern Warfare 3?

Wie al zin heeft om weer zich weer in de strijd te mengen op deze maps moet nog even geduld hebben. Modern Warfare 3 verschijnt namelijk pas in november. Wie een pre-order plaatst kan wel alvast ruim van tevoren de multiplayer testen in bètaweekenden.