10 Cyber Monday 2023 deals om te vermijden

Article
vrijdag, 24 november 2023 om 16:00
lord of the rings gollumf1686736250
Black Friday en Cyber Monday natuurlijk de dagen waarop er tal van deals te vinden zijn in Nederland. Toch zijn sommige deals niet zo goed als je denkt. Tijd om de tien Black Friday en Cyber Monday 2023 deals die je moet vermijden uit te lichten.

1. The Lord of the Rings: Gollum - Overal

Laten we maar aftrappen met de grootste afrader van Black Friday 2023. Het betreft The Lord of the Rings: Gollum. De game kwam eerder dit jaar uit, maar bleek op alle fronten een complete mislukking. Een foeilelijke titel die vol problemen zit op technisch vlak is je geld niet waard, zelfs als je de game bijvoorbeeld bij Nedgame voor 28 euro kunt vinden.

2. Kong Island: Rise of Kong - Overal

In de categorie game deals om over te slaan, hebben we ook Skull Island: Rise of Kong. Net als de eerdergenoemde game over Gollum is ook deze titel met de grote gorilla een misbaksel op veel fronten. De game oogt nog slechter dan een PS2-game en speelt ook niet lekker. De game wordt dan ook universeel afgekraakt en dat je de game voor de helft van de prijs kunt halen, maakt het nog geen goede deal.
call of duty modern warfare 3 headerf1692885886

3. Call of Duty Modern Warfare III - Allyourgames

We kunnen in ieder geval concluderen dat het de aanbieding van Allyourgames op Call of Duty Modern Warfare III geen Black Friday deal is. Hoewel de webwinkel de game wel heeft meegenomen in de lijst met games die tijdens het koopfestijn in de aanbieding zijn, is de game gewoon nog 59,95 euro op zowel de PS5 als de PS4. Daar is weinig sprake van korting.

4. Avatar: Frontiers of Pandora - Allyourgames

Onder hetzelfde kopje valt ook Avatar: Frontiers of Pandora. De game is namelijk nog niet eens uit, maar Allyourgames stelt de game al in de aanbieding te hebben gegooid. Tussen de Black Friday deals staat de game namelijk tusen andere games die met korting te koop zijn. Voor de nieuwe Ubisoft-game betaal je alleen nog 61,95 euro en dat is geen aanbieding.
gta trilogy definitive editionf1633945664

5. GTA The Trilogy - Overal

Een andere game die af te raden valt, ondanks mooie Black Friday 2023 korting, is Grand Theft Auto: The Trilogy. De game kwam eind 2021 uit in een redelijk kapotte staat, waarna de studio achter de remaster wel met wat updates kwam. Helaas zijn nog altijd niet alle problemen verholpen, waardoor een terugkeer naar Vice City in aanloop naar de volgende GTA ook voor 14,45 euro nog lastig te verantwoorden is.

6. Mortal Kombat 1 - MediaMarkt

Ook moeten we het vuur aan de schenen leggen bij MediaMarkt. Daar is Mortal Kombat 1 namelijk voor 39,99 euro in de aanbieding voor de PlayStation 5. Op het eerste gezicht is dat een goede deal, maar de game is bij Amazon een kleine vijf euro goedkoper. Daar kun je dan ook het beste heen voor die game.
2023 09 01 lies of p humanidadf1694947637

7. Lies of P op Xbox Series X - Overal

De laatste deal die je dit jaar wil vermijden met Black Friday is Lies of P. Tenzij je de game fysiek in de collectie wil hebben, is er geen reden om de game te kopen als je een Xbox Series X of PC hebt. De game is namelijk via Xbox Game Pass beschikbaar en is kort genoeg om met één of twee maanden lidmaatschap op de dienst uit te spelen. Dat bespaart je toch al snel 44 euro.

8. Marvel’s Midnight Suns - Allyourgames

We keren nog één keer terug bij Allyourgames, want daar is Marvel’s Midnight Suns Enhanced Edition te vinden voor de PlayStation 5 en dat met redelijke korting. De game is daar 29,95 euro. Dat lijkt een goede deal, maar die editie is digitaal in de PSN Store voor 22,49 euro te vinden. Je hebt bij Allyourgames dus niet de goedkoopste deal.
the callisto protocolf1661932595

9. The Callisto Protocol op PlayStation 5

Wie er over nadenkt om The Callisto Protocol op PlayStation 5 te halen, doet er goed aan om daar twee keer over na te denken. De game was vorige maand namelijk gratis als je PlayStation Plus Essential hebt. Mogelijk heb je de game dus al in je bibliotheek staan, dus kijk daar eerst even naar voordat je de game voor vijf euro koopt (wat bij MediaMarkt kan).

10. Destiny 2 - Overal

We sluiten deze Black Friday 2023 deals om te vermijden af met Destiny 2. De game kwam in 2017 uit voor de volle mep, maar is nu al een paar jaar volledig gratis te spelen. Tenminste, je kunt de game gratis starten en een aantal activiteiten doen op die manier. Die basisversie ligt alleen ook nog in vele winkels met een zeer zacht prijskaartje, zoals 1,98 euro bij Game Mania. Toch hoef je zelfs die twee euro niet te betalen om de game te spelen.
Op zoek naar alle Black Friday deals van 2023? Check snel ons complete overzicht!