Call of Duty Modern Warfare 2 snel gratis te spelen!

News
woensdag, 19 april 2023 om 13:00
call of duty modern warfare 2 2022f1660316926
Er is onlangs een nieuw seizoen van Call of Duty Modern Warfare 2 begonnen. Maar als je niemand hebt om het mee te spelen komt er een kans aan om wat mensen te overtuigen. Je kunt Modern Warfare 2 binnenkort namelijk gratis uitproberen.
Als je niet zeker weet of Call of Duty Modern Warfare 2 wat voor jou is, kun je de komende tijd even aan de game proeven. De multiplayer van de game is namelijk een poos gratis te spelen. De proefperiode begint vandaag (19 april) om 19.00 uur Nederlandse tijd.
Niet alle content van de game is gratis, maar er is een behoorlijke hoeveelheid die dat wel is. Je kunt met 9 6v6 modi aan de slag op 6 maps, waaronder de gloednieuwe Pelayo’s Lighthous Map. Ook gunfight, een modus die net is toegevoegd aan de game kun je gratis uitproberen.

Hoe lang is Modern Warfare 2 gratis?

Je hebt ruim de tijd om de game te spelen, want de gratis proefperiode duurt een week. Hij loopt af op 26 april, wederom om 19.00 uur Nederlandse tijd. Je eventuele vrije koningsdag kun je dus niet gebruiken om de game te spelen, maar er zit natuurlijk wel een gewoon weekend in de proefperiode.'
Overigens zijn er nog meer modi en maps die je zonder kosten kunt proberen dan we hebben uitgelicht. Alles over de proefperiode kun je teruglezen op de officiële Call of Duty website. Er is overigens ook een nieuw seizoen begonnen in Warzone 2.0, dat altijd gratis is.