Veelbesproken game nu gratis via Steam

News
woensdag, 15 maart 2023 om 11:30
steamf1662720330
Het is altijd mooi als je een game kostenloos kan spelen, helemaal als er nogal wat negativiteit rondom die game is. Wie weet vind jij hem heel leuk, maar dat is een behoorlijke sprong om te wagen voor het volle bedrag van de game. Momenteel kun je een veelbesproken game gratis spelen via Steam.
Het najaar van 2021 beloofde druk te worden voor shooters, met een triumviraat van Call of Duty Vanguard, Battlefield 2042 en Halo Infinite. Die laatste leek het aanvankelijk redelijk te doen, maar ook Halo-fans waren op de langere termijn niet tevreden. Het was alleen Battlefield 2024 die de hardste kritiek kreeg.
De spelersaantallen zakten vrij rap, maar sind lancering heeft de game een aantal grote updates gekregen. Of dat de game veel helpt kun je nu tijdelijk gratis ontdekken via Steam. Als hij bevalt kun je hem bovendien scoren met 70 procent korting.

Tot wanneer is Battlefield 2042 gratis?

Je hebt helaas niet al te lang de tijd om te ontdekken of Battlefield 2042 nu goed is. Er is bijvoorbeeld geen sprake van een gratis weekend, zoals we dat met andere games wel eens hebben gezien. De game is tot donderdag 16 maart om 19.00 Nederlandse tijd gratis te spelen.
Als je gratis speelt wordt je overigens niet beperkt in de content die je kunt spelen. Je hebt gewoon toegang tot alle maps en je kunt het klassensysteem dat onlangs is toegevoegd gebruiken. Het vierde seizoen van de game is ook onlangs van start gegaan, dus mocht de game nu bevallen, dan heb je gelijk een Battle Pass met allerlei nieuwe content.