Call of Duty Modern Warfare 2 nu met veel korting te scoren!

News
vrijdag, 24 maart 2023 om 9:00
call of duty modern warfare 2 headerf1666858860
Heb je Call of Duty Modern Warfare 2 nog niet gekocht? Dan is nu het moment om je slag te slaan. Bij bol.com kan je de shooter namelijk met veel korting scoren!
De prijs van games gaat steeds verder omhoog. Voor first party games van Sony en Microsoft betaal je ondertussen alweer 80 euro in de digitale winkels. Ook Activision Blizzard verhoogt altijd als één van de eerste haar prijzen, waardoor Call of Duty Modern Warfare 2 normaal bijna 70 euro kost voor de fysieke versie.

Goedkoop Modern Warfare 2 scoren

Heb je Call of Duty Modern Warfare 2 nog niet gehaald vanwege de hoge prijs, dan is nu eindelijk het moment om je slag te slaan. Bij bol.com kan je nu namelijk profiteren van maar liefst 33 procent korting op de game. Wees er snel bij, voordat de actie voorbij is of de voorraad op is!
In onze review kreeg Call of Duty Modern Warfare 2 maar liefst een 8.5. Dit hadden wij te zeggen over de game.

“Onderaan de streep weet Infinity Ward met Call of Duty Modern Warfare 2 een weinig innoverend, maar wel verrassend frisse en vermakelijke shooter af te leveren. De singleplayer is wederom een achtbaanrit van jewelste, met spanning, drama en natuurlijk bulten lood om af te schieten. De Spec-Ops is een leuke extra, maar weet verder geen hele imponerende indruk achter te laten. Nee, het echte werk is terug te vinden in de multiplayer van Modern Warfare 2. Met retestrakke gameplay, een prettige time-to-kill, maps die beter aansluiten op de ervaring en genoeg leuke modi om uit te kiezen.

Sommige ontwerpkeuzes, waaronder het vrijspelen van wapens, zijn wat dubieus. Maar daar staan ook een aantal welkome toevoegingen tegenover. Met de huidige solide basis aanwezig, is het nu hopen dat Infinity Ward ook de laatste kink in de kabel wegwerkt. Modern Warfare 2 als totaalpakket is een van de betere Call of Duty-ervaringen die we de afgelopen jaren hebben mogen omarmen.”