Call of Duty Modern Warfare 2 krijgt nog een geliefde modus erbij

News
woensdag, 08 februari 2023 om 15:30
call of duty modern warfare 2 ghostf1677578436
Volgende week is het eindelijk tijd voor seizoen 2 in Call of Duty Modern Warfare 2. Het was al duidelijk dat de Harcode modus terug zou keren, maar nu is duidelijk dat er nog een geliefde modus bij komt.
De lancering van het tweede seizoen van Call of Duty Modern Warfare 2 is met twee weken uitgesteld door ontwikkelaar Infinity Ward, maar spelers krijgen in ieder geval er wel iets moois voor terug. Wanneer de update namelijk live gaat op 15 februari zal er namelijk nog een oude modus terugkeren.
Via Twitter heeft Infinity Ward namelijk bekendgemaakt dat Gun Game onderdeel is van seizoen 2. De modus werd voor het eerst geïntroduceerd in Call of Duty Black Ops en geeft spelers alleen een pistool. Elke keer wanneer ze alleen een tegenstander doden, zal het wapen een upgrade krijgen. Elke melee kill zet de getroffen speler weer een rang terug.
Het is niet de enige geliefde modus die terugkeert in Call of Duty Modern Warfare 2. Eerder heeft Infinity Ward al bekendgemaakt dat de Hardcore modus zijn opwachting maakt in de game vanaf seizoen 2.

Kritiek op Modern Warfare 2

De toevoeging van nieuwe modi is hard nodig voor Call of Duty Modern Warfare 2. Spelers klagen namelijk al een tijdje dat de game weinig content heeft en dat er bovendien te weinig nieuwe dingen worden toegevoegd door de ontwikkelaar. Het is te hopen dat spelers een tijdje vooruit kunnen met de nieuwe content van seizoen 2.