Call of Duty domineert de PlayStation Store downloadlijsten in maart

  Maart was een goede maand voor Call of Duty in de PlayStation Store. Call of Duty: Modern Warfare was het meest gedownloade PS4 spel in de PlayStation Store in maart. De gratis multiplayer modus Warzone bereikte de eerste plek bij de F2P downloads en Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered stond na 1 dag al in de top 20.

  Call of Duty is altijd al een bekende naam in de verkooplijsten van de digitale winkels. De maand maart is bijzonder positief voor de geliefde shooter-serie. In maart werden zowel de gratis CoD: Warzone als de nieuwe Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered uitgebracht. Dat heeft zijn effect niet gemist op de ranglijsten: CoD: Warzone is de meest gedownloade F2P game van de maand in de PlayStation Store.

  Ook Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered scoort goed. De game kwam pas op de laatste dag van de maand uit, maar wist toch meteen al een top-20 plek te veroveren. In diezelfde lijst liftte ook Call of Duty: Modern Warfare mee op de vernieuwde aandacht voor de serie, want de titel wist de eerste plek weer in te nemen.

  In slechts twee categorieën zien we geen Call of Duty game. Bij de VR games staat Beat Saber al tijden op de hoogste trede. Bij de DLC staat de Fornite - The Iris Pack fier op 1.

  Call of Duty: Warzone

  Verkijgbaar vanaf 10 march 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.