Call of Duty: Black Ops Cold War op PS5 is verkeerde versie

  Volgens verschillende meldingen van gamers wordt de PS4 versie van Call of Duty: Black Ops Cold War gedownload op de PS5 en niet de goede versie. Dit probleem komt voor bij het Cross-Gen bundel en de Ultimate Edition van Black Ops Cold War. Gelukkig is er een manier om dit op te lossen. Zo kun jij, als de PS5 in Nederland verkrijgbaar is gewoon aan de slag met de goede versie.

  Black Ops Cold War op PS5 is misschien de verkeerde versie

  Het gaat hier alleen om het Cross-Gen bundel en de Ultimate Edition van Call of Duty: Black Ops Cold War op de PlayStation 5. Hier zitten namelijk zowel de PS4 as de PS5-versie van de game in. Als je een van deze versies koopt dan kun je bij het downloaden kiezen welke delen je zou willen installeren.

  Natuurlijk kies je dan uit de campaign, multiplayer en zombie-modus. Als je alleen kiest om alles gewoon lekker te downloaden gaat de PS5 zowel de PS4 als de PS5-versie van Black Ops Cold War downloaden op je console. De PlayStation 5 start ook nog eens standaard de PS4-versie op.

  Hoe verwijder je de PS4 versie van Black Ops Cold War?

  Activision heeft het probleem aangekaart en zij hebben de stappen vermeld om dit op te lossen. Om de goede versie van Call of Duty: Black Ops Cold War te spelen op PS5 volg je de volgende stappen:

  1. Ga op het dashboard op de game staan;
  2. Scroll naar beneden en ga op 'Spelen' staan;
  3. Selecteer de drie puntjes en open het menu;
  4. Selecteer 'PS5 | Full | Call of Duty: Black Ops Cold War';
  5. Start en geniet van de goede versie.

  Op het moment is er geen manier om de PS4 versie te verwijderen van de PS5. Als je dit namelijk doet loop je de kans op dat je gehele PlayStation 5 een download bug krijgt. De enige mogelijkheid om je console hiervan te redden is een fabrieksherstel. Houd die PS4 versie er voor nu dan maar gewoon lekker op en speel wel de goede versie. Het zal niet lang duren voordat Activision hier een oplossing voor heeft.

  Cold War

  Verkijgbaar vanaf 21 october 2005

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.