6 Aangrijpende Netflix series - Van Dogs tot aan Peaky Blinders

Article
dinsdag, 10 maart 2020 om 15:52
schermafbeelding 2020 01 28 om 204658f1580241238
Netflix heeft een oneindig groot aanbod voor iedereen. Als je echt iets aangrijpends wilt zien kun je nu stoppen met zoeken. Dit zijn de meest aangrijpende series op Netflix.

When They See Us

Een serie over tieners die beoordeeld zijn voor een verkrachting die zij niet hebben gepleegd. Na een gevangenisstraf tussen de zes en veertien jaar komen zij eindelijk vrij, maar hun leven is weg. Dit verhaal gaat over de groep jongens die hun kant laten zien vanaf hun eerste rechtszaak in 1989 tot aan hun laatste zaak in 2014.
when they see usf1583839561

The Missing

Een pakkende misdaadserie over een kleine jongen Oliver die vermist raakt. Zijn ouders doen er alles aan om hem te vinden, maar het is tevergeefs. Ondanks de hulp van rechercheur Julien Baptiste blijft Oliver spoorloos. De relatie van Emily (moeder) en Tony (vader) gaat langzaam kapot door het verdriet om hun kind. Acht jaar later krijgt Tony weer een aanwijzing waar hun vermiste zoontje mogelijk kan zijn en gaat dan wederom samen op zoek met Baptiste.

We Are The Wave (Wir Sind Die Welle)

Deze serie gaat over een groep jongeren die in opstand komen tegen de manieren van leven. Zij vechten tegen onrechtvaardigheid onder leiding van een nieuwe student om zo het leven mooier te maken. De opstand krijgt alleen een duistere wending die ze niet zagen aankomen.
unbelievablef1583839143

Unbelievable

Een treurig waargebeurd verhaal over een jongedame die is verkracht. Wanneer zij aangifte doet, krijgt zij de hele dag door confrontaties over de gebeurtenis. Er wordt in beeld gebracht hoe de achttienjarige Marie elke keer opnieuw haar zelfde verhaal moet vertellen tot het haar absoluut te veel wordt. Later is te zien hoe Amber haar verhaal doet, die veel overkomsten heeft met het verhaal van Marie. Amber krijgt alleen wel alle rust en aandacht en wordt niet keer op keer geconfronteerd met de heftige gebeurtenis.

Peaky Blinders

Peaky Blinders speelt zich af net na de Eerste Wereldoorlog in Birmingham. Het verhaal gaat over een beruchte criminele straatbende die door misdaad hoger op de maatschappelijke ladder wil komen. De bende is onder leiding van Thomas 'Tommy' Shelby (Cillian Murphy) een gevreesde man met een beruchte status. Wegens veel armoede in die tijd was criminaliteit een grote optie om rond te komen en te overleven.

Dogs

Een hartverwarmende serie over de banden tussen honden en hun eigenaren. Deze documentaire bewijst dat honden te goed zijn voor deze wereld. De omgevingen van mens en hond variëren in oorlogsgebieden of hulp bij het dagelijks leven. De documentaire laat het perspectief zien, waarin honden mensen ondersteunen en hun best doen om het leven zo mooi mogelijk te maken.

Populair Nieuws

Laatste Reacties