Jurassic World krijgt er mogelijk ook een serie bij!

News
woensdag, 11 maart 2020 om 10:38
mv5botq5nte3ntctmtq0ni00odmzlthhmjmtzwjmzwe5mmviytbkxkeyxkfqcgdeqxvynjq4ode4mzq at v1 sx1777 cr001777888 alf1583919152
Goed nieuws voor Jurassic fans! Het gerucht gaat dat er binnenkort een serie zal komen die gebaseerd is op Jurassic World. Dat meldt de fansite Jurassic Outworld op hun website.
Volgens Jurassic Outpost zou Amblin Television aan een live-action serie werken die gebaseerd is op Jurassic World. Daarnaast zouden niemand minder dan Steven Spielberg en Colin Trevorrow als producenten aan de serie werken.
Ook wist de site te vermelden dat er momenteel opnames bezig zijn in Vancouver, Canada. Hier wordt onder andere ook de film Jurassic World: Dominion opgenomen. De serie zou gemaakt worden voor Peacock, de streamingdienst van NBC Universal.

Derde Jurassic World film op komst

De serie zal zich in hetzelfde universum afspelen als de Jurassic World films met Chris Pratt. Met deze nieuwe serie op komst hebben fans nog genoeg om naar uit te kijken. De laatste film van de Jurassic trilogie is nog in productie en zal waarschijnlijk rond Juni 2021 in de bioscoop draaien.
Aan het einde van Jurassic World: Fallen Kingdom werden er een aantal dinosaurussen tussen de mensen vrijgelaten. Het derde deel, Dominion, zal zich dan ook vooral gaan focussen op de wisselwerking tussen mensen en dinosaurussen.