BTS komt naar Disney+ toe in maar liefst vijf films en series

News
vrijdag, 15 juli 2022 om 14:30
btsf1657885676
Als er één boyband is die momenteel de wereld verovert, dan is het zonder twijfel het Koreaanse BTS. De groep komt nu ook naar Disney+, dankzij een nieuwe samenwerking met de streamingdienst.
Fans van BTS moeten nu wel een abonnement nemen op Disney+. The Walt Disney Company en Hybe, het label van BTS, hebben namelijk een nieuwe samenwerking aangekondigd via een persbericht.
Het is meteen een flinke samenwerking, want de extreem populaire boyband zal schitteren in maar liefst vijf verschillende projecten. De samenwerking is dan ook voor de lange termijn, zo laat Park Ji-won weten, de CEO van Hybe. Disney heeft nog niet meteen bekendgemaakt om welke vijf projecten het gaat, maar de mediagigant heeft wel de details vrijgegeven van een aantal films en series.

Deze BTS films en series komen eraan

Het eerste project dat is aangekondigd is BTS: Permission to Dance on Stage - LA. Het is een exclusief, cinematische 4K film van het concert dat de boyband heeft gegeven in het Los Angeles Sofi Stadium afgelopen november. Het was de eerste keer sinds twee jaar dat de band weer een concert kon geven voor een live publiek.
Daarnaast is er ook een reality show in de maak genaamd In The Soop: Friendcation. In de serie zullen niet alleen leden van BTS verschijnen, maar ook Woo-shik Choi uit de film Parasite en Park Seo Jun uit de Netflix-serie Itaewon Class een het aankomende Captain Marvel 2.
Het derde project van BTS dat Disney heeft onthuld is BTS Monuments: Beyond The Star. Het is een docu-serie over het dagelijkse leven van de band en toont exclusieve behind the scenes-beelden. BTS Monuments komt in 2023 naar Disney+, wat de releasedatum is voor de andere projecten is nog niet bekend.

Populair Nieuws