Bruno Mars en Anderson .Paak binnenkort in Fortnite

News
zondag, 06 februari 2022 om 8:30
silk sonicf1643991137
Vanaf volgende week komen Bruno Mars en Anderson .Paak naar Fortnite. Het duo, ook wel bekend als Silk Sonic, maakt onderdeel uit van de Icon-serie van de battle royale.
R&B-duo Silk Sonic komt naar Fortnite. Het muzikale duo, bestaande uit Bruno Mars en Anders .Paak, krijgt als onderdeel van de Icon-serie in-game skins, evenals andere cosmetics en een radiostation, genaamd Icon Radio! Alle items van Silk Sonic zullen vanaf 10 februari te vinden zijn in de Fortnite store.
De skins van Bruno Mars en Anderson .Paak maken deel uit van de Silk Sonic Set, maar kunnen ook apart gekocht worden. Verder kun je cosmetics kopen op basis van beide leden. Zo krijgt Bruno Mars de Sound Scepter Pickaxe, die ook dienstdoet als back bling wanneer deze niet wordt gebruikt. Anderson .Paak kun je verkrijgen met de Sonic Snare Back Bling en de Boom Bap Pickaxe. Beide skins zullen ook worden geleverd met alternatieve stijlen voor hun in-game skins.

Skins vroegtijdig vrijspelen

Spelers hoeven gelukkig niet lang te wachten om als Silk Sonic te kunnen spelen. Iedereen die 7 februari deelneemt aan de Silk Sonic Cup krijt namelijk de kans om de twee artiesten vroegtijdig vrij te spelen. Je kan maximaal tien wedstrijden spelen in het tijdvenster van drie uur in jouw regio. Alle regels van de Silk Sonic Cup kan je hier vinden.
De Icon-serie van Fortnite wordt vaak gebruikt voor echte mensen en beroemdheden. Eerder zijn al Ariana Grande, Lebron James en Marshmello toegevoegd aan de battle royale.

Populair Nieuws